Szórakozás

Öngyilkossággal fenyegetik Klapka Györgyöt

Megzsarolták Klapka Györgyöt. Az üzletember azt állítja, szinte sokkot kapott.

Az Új Ász információi szerint, megdöbbentő levelet kapott Klapka György. Egy férfi azzal fenyegeti, ha nem ad neki kétmillió forintot, akkor öngyilkos lesz.

“Szóhoz sem jutottam! Mire föl adnék én valakinek kétmillió forintot? Ez nevetséges! Ugyan sokszor előfordult már, hogy le akartak húzni, de olyan még sosem történt, hogy megfenyegettek volna. Ez a férfi egyszerűen őrült! A saját alkalmazottaim sorban állnak a pénzért, jó hogy nem egy ismeretlen futóbolond kérésének teszek eleget. Ha ezt az egészet csak viccnek szánta az illető, akkor üzenem neki, hogy nagyon rossz poén. Ha pedig komolyan gondolta, menjen a pszichiátriára, mert ott a helye! Nincs nekem türelmem és időm beteg emberekkel foglalkozni” – dühöngott Klapka, aki korábban a Hír24 kérdésére mesélt arról, hogy nagyon sok olyan levelet kap, amelyben pénzt kérnek tőle.

Az üzletember elmondta, hogy szívesen segít a rászorulókon, de pénzt soha nem küld ismereleneknek:

“Amikor visszajöttem Németországból, két ezerfős ingyenkonyhát működtettem. Azt gondoltam akkor, és azt gondolom most is, hogy aki éhezik, azt meg kell etetni… A mai napig adok rászorulóknak krumplit, hagymát. A pénz más kérdés. Naponta legalább öt levelet kapok, amelyben különféle összegeket kérnek tőlem. Van, aki pár ezret, van, aki sokkal többet. Az egyik legfurcsább eset volt, amikor még ’használati utasítást’ is mellékeltek a levélhez. Az illető tizennyolcmilliót kért, és részletesen leírta, mit tegyek, ha személyesen viszem el neki a pénzt, de a biztonság kedvéért a számlaszámát is leírta. Az ilyenekre természetesen nem válaszolok” – meélte a Hír24 interjújában Klapka

Ajánlott videó

Olvasói sztorik