Szórakozás

Balhé a Zámbó családban Krisztián könyve miatt

Jimmy fia meg sem hívta családtagjait a könyv bemutatójára, azt állítja, félreértették őt.

Csütörtök délután sajtótájékoztatón mutatták be Zámbó Krisztián önéletrajzi könyvét. Az Ide lőjetek című írás a 33 éves x-faktoros eddigi életét mutatja be, az ő szemén keresztül nyerhetünk betekintést a híres Zámbó család életébe, a Jimmy körüli tragédiába, Krisztián tinédzserkorába, olykor züllött életvitelébe, és x-faktoros élményeibe is.

A könyv szövegét természetesen nem Krisztián vetette papírra. Jimmy fia egy újságíróval beszélgetett, és gyakorlatilag egy hosszú mélyinterjú anyagát olvashatják az érdeklődők. „Én nem vagyok író, de ki tudja… nagyon tetszik nekem ez a dolog, úgyhogy még az is lehet, hogy egyszer én fogok írni. Mindazonáltal most lediktáltam egy profinak az anyagot, aki aztán nagyon szépen megfogalmazta a gondolataimat” – mondta a Hír24-nek Zámbó Krisztián, aki könyvét gyerekeknek egyáltalán nem ajánlja.

(Fotó: RTL Klub)

Jimmy fia szerint ugyanis a szerzemény 10-12 éveseknek még nem való a helyenként szabadszájú és obszcén részek miatt. „Részletesen leírok benne olyan élethelyzeteket, amelyekre nem vagyok büszke, sokszor csúnyán fejezem ki magam, és szerelmi dolgokról is olvashatnak” – indokolta.

Zámbó Krisztián egyébként megígérte, hogy néhány év múlva újabb könyvet ad majd ki magáról. „Szerintem negyvenéves koromra ismét történik majd velem annyi dolog, amiről be lehet majd számolni” – szögezte le az x-faktoros, akinek könyvbemutatójára Keresztes Ildikó és Fásy Ádám is ellátogatott.

A meghívóban szerepelt még Lass Bea és Stone neve is, sőt azt is ígérték, hogy a Zámbó család számos tagja eljön majd. Ők azonban nem jelentek meg a rendezvényen. Jimmy fia szerint x-faktoros társai egyéb elfoglaltságuk miatt voltak távol, családtagjait pedig a levéllel ellentétben mégsem hívta meg.

„Figyelj, ez a könyv rólam szól. Megmondom őszintén, hogy nem is hívtam meg őket… Ők egyébként is félreértették ezt az egészet, és féltek a könyv miatt. Azt mondták, hogy nem kellett volna ennyire kitárulkoznom. Én meg azt válaszoltam, hogy engem ez nem érdekel. Ez fontos volt nekem, és muszáj volt őszintének lennem” – árulta el Zámbó Krisztián.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik