Szórakozás

Zámbó Krisztián: Ide lőjetek!

Hamarosan megjelenik Jimmy fia Krisztián könyve, amelyben élete első 33 évének történetét meséli el. Az írásból betekintést nyerhetünk az elmúlt két évtized egyik legismertebb magyar családjának rejtelmeibe.

Az Ide Lőjetek! című könyvben Zámbó Krisztián elmeséli élete első 33 évének történetét. Szóba kerül gyermekkora, megismerhetjük Zámbó Jimmy-t fia emlékeiből, végigélhetjük Krisztiánnal édesapja halálának napjait és az X-faktor keserédes izgalmait. Krisztián édesanyja, Csoma Veronika eddig kerülte a nyilvánosságot, de ebben a kötetben minden fontos esemény kapcsán elmondja, ő hogyan látta akkor Krisztiánt. Rikán tarthat az olvasó olyan életrajzi könyvet a kezében, melyben a főszereplő édesanyja „végigkommenteli” a történeteket.

(Fotó: RTL Klub)

„Nagyon büszke vagyok erre a könyvre. Mindig is szerettem volna elmesélni az életem történetét. Mert higgyétek el, nem hétköznapi sztori az enyém. Igazából a boldog gyermekéveimtől a züllésemen, az apukám halála utáni évek kilátástalanságán, a zenei próbálkozásaimon át egészen mostanáig arról szólt az egész életem, hogy valahogy elérjem azt, hogy szeressenek az emberek. És önmagamért szeressenek! Ezért küzdöttem, ezt akartam, pedig közben én magam sem tudtam, hogy ki is vagyok igazából” – mondta Zámbó Krisztián.

“A könyv írása közben megállíthatatlanul törtek elő belőlem az emlékek és az érzések. Sosem meséltem még ezekről a dolgokról ilyen nyíltan, szépítgetés nélkül. Azt hiszem, a saját kérdéseimre is választ kaptam. Remélem, ti is végre megismerhettek engem. És ezután már tényleg engem szerethettek vagy gyűlölhettek. Nem Zámbó Jimmy fiát, nem az X-faktor megosztó énekesét. Hanem engem, Zámbó Krisztiánt…” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik