Szórakozás

-12 kiló: már kockásodik Tóth Gabi hasa

A Szombat esti láz versenyzőjeként napi több órát tölt edzéssel, aminek meg is van az eredménye. Az énekesnő most úgy érzi, minden porcikája tökéletes.

Tóth Gabi hosszú hetek óta készül a Szombat esti lázra profi táncos partnerével, Markó Róberttel. Napi több órát edz, s kezdeti lelkesedéséből és lendületéből semmit sem vesztett.

(Fotó: RTL Klub)

“Nagyon meg vagyok elégedve a külsőmmel, most már minden a helyén van. Komoly állóképességre és erőnlétre van szükség, mert az úgy nem megy, hogy Robi csak dobál jobbra-balra. Nekem meg is kell tartanom magam és együtt kell vele mozognom, ami legalább olyan kemény munka, főleg egy kezdő számára” – mondta a Borsnak az énekesnő.

“Látványos eredménye van a sok próbának, mivel elkezdtem izmosodni, illetve további hét és fél kilótól szabadultam meg. Most ötven és ötvenegy között mozog a mérleg, amit szerencsére nagyon jól tartok. Mindenhol megerősödtem, a hasam már kockásodik, aminek külön örülök” – árulta el Tóth Gabi, aki alig várja, hogy megmutassa tudását az RTL II szombat esti adásában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik