Szórakozás

Féltékenység miatt szakított Tóth Gabi

Az énekesnő úgy véli, azért lett vége kapcsolatának, mert expárja meg akarta változtatni. Ráadásul Dávid karrierje "nem volt olyan szinten", mint Gabié, folgalmazott az egykori Megasztár-felfedezett.

Tóth Gabi a Blikknek arról mesélt, hogy könnyen túltette magát a Rasztovics Dáviddal való szakításán.

“Az lehetett velünk a gond, hogy meg akart változtatni, ami nem volt tudatos a részéről. Be kellett látnunk, hogy a mi életvitelünk elég távol áll egymástól. Teljesen más egy művészember ritmusa, mint egy sportolóé. Lehetett volna ezen korrigálni, de én nem ismerek félmegoldást “– mondta Gabi, aki azt is elárulta, leginkább akkor bukott ki a kettőjük között különbség, amikor Győrbe szólították a színházi próbák.

“Problémát okozott talán az is, hogy Dávid a karrierjét illetően egyelőre nem jutott el olyan szintre, mint ahol én tartok az enyémben. Ő is küzd, és szeretne minél többet elérni, de egyszerűen még nem élte át azt az érzést, amikor az előtte lebegő cél elérése érdekében semmi másra nem tud és nem is akar koncentrálni. Én viszont ilyen vagyok, és emiatt nehezen találtuk a közös hangot” – fogalmazott Gabi, aki jelenleg minden erejével a Szombat esti láz adásaira készül.


(Fotó: RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik