Szórakozás

Az X-Faktor mentora lesz Tóth Gabi

Tóth Gabi (Tóth Gabi)
Tóth Gabi (Tóth Gabi)

A Bikk információi szerint – mint ahogyan az várható volt – Tóth Gabi lesz a következő X-Faktor egyik mentora. Az énekesnő és a csatorna között már folynak a tárgyalások.

Az énekesnő, úgy látszik, teljesen eltávolodott attól a csatornától, amely egykor felfedezte, és hajdani megasztárosként boldogan vállalná a mentorszerepet a konkurencia tehetségkutatójában.

„Sok mindenben hasonlít az ízlésünk, de tény, hogy én női szemmel másképp látom az énekeseket” – mesélte Gabi, amikor anno a napilap arról kérdezte, milyen érzés Malek Miklós mentorsegédének lenni.


(Fotó: TV2)

„Érdekes felállás ez, mert én is egy tehetségkutatóban kezdtem, és tudom, hogy mit éreznek a versenyzők, akiknek az álmáról és olykor a sorsáról is döntünk. Nem akarom összetörni a szívüket azzal, hogy sokszor kimondom a nyers igazságot, viszont fontos, hogy tanuljanak abból, amit egy tapasztaltabb énekes tanácsol nekik” – nyilatkozta korábban a Blikknek Gabi, aki most azt is elárulta, nagyon örülne annak, ha valóban ott lehetne a mentorok között, de hogy ez így lesz-e, arra csak diplomatikusan válaszolt.

„Kiugranék a bőrömből, ha egyszer csak jönne a telefon, amelyben felkérnek engem erre a feladatra. Hatalmas megtiszteltetés” – vélekedik.

A Blikkhez egyébként olyan információk is eljutottak, hogy az egész mentorgárdát lecseréli a csatorna, teljesen új négyessel rukkol elő az őszi műsorban. Ám a négy új mentorjelölt nevéről még hallgatnak.

„Egyelőre az előkészületek zajlanak, korai lenne bármit is mondani. Olyan ez, mint amikor egy cukrász összekeveri a lisztet és a kakaóport. Ha kisült a torta, mindenki értesül majd róla” – nyilatkozta Schiwert-Takács László, az X-Faktor kreatív producere.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik