Szórakozás

Börtönbe is mehet Liptai

Döntést hozott a bíróság Liptai Claudia ügyében: a színésznő ellen közokirat-hamisítás miatt emeltek vádat 2011-ben. A bíróság ma több mint egymillió forintos pénzbüntetést szabott ki a műsorvezetőre. Fizet – vagy 150 napot ül.

Liptai Claudia rokkantkátyás pere már 2011 tavasza óta húzódik. A bíróság a mai napon ítéletet hozott a celeb ügyében. Liptait 1 milló 50 ezer forint pénzbüntetésre ítélték. Az ítélet szerint 150 napig naponta hétezer forintot kell fizetnie. A pénz megfizetése helyett fogházba is mehet, minden elmaradt napi hétezer forintot egy nap fogházzal válthat ki, de ha úgy dönt, a pénz megfizetése helyett akár mind a 150 napot is leülheti.


(Fotó: Facebook)

A színésznő kocsiját 2011 tavaszán kapták lencsevégre Budapest Belvárosában. A fotókon nem látszik, hogy a fizetős parkolóhelyen vásárolt-e jegyet, de az igen, hogy rokkantkártyával parkolt, ami elhunyt édesanyja nevén volt. Liptait közokirat-hamisítással vádolták meg.

Liptai tagadta a rendőrségen, hogy vissza akart volna élni anyja rokkantkártyájával, mint mondta, az irat csak kiesett a napfényellenzőből, így került a műszerfalra.

Ezt követően Liptainak a bíróság kétszer küldte a vádiratot, amit a híresség nem egészen 2012 szeptemberéig nem vett át.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik