Szórakozás

Lóversenyre költik a pénzüket a Jóban Rosszbanosok

Nem csupán a képernyőn kóstoltak bele a fogadás világába a Jóban Rosszban színészei. Dózsa Zoltán, Marton Róbert és Gesztesi Máté a Kincsem Parkba látogatott, ahol teljesen magával ragadta őket a lóverseny varázsa.

Egy közös délutánon a Jóban Rosszban kamerái nélkül feledkezett bele a szerencsejátékba a sikersorozat férfi triója. Dózsa Zolinak már ismerős volt a terep, hiszen már gyermekként is járt az ügetőn, míg Máté újdonságként élte meg a fogadócédulák forgatagát.

“Életemben először gyermekkoromban voltam az ügetőn, még az édesapámmal. Négy-öt pedig éve újra kimentem az egykori pályára, mielőtt lebontották volna, hatalmas buli volt a szilveszteri búcsúfutamon ott lenni. Most is nagyon jól éreztem magam, de alapvetően nem vagyok az a játékos típus, mint a sorozatban István. De az biztos, hogy valamikor visszatérek még” – vélekedett Dózsa Zoli.

(Fotó: redlemon)

Máté egy véletlen baleset folytán, csak némi küzdelemmel juthatott a nyereményhez.

“Őrületesen jó élmény, boldogtalan voltam, amikor el kellett jönnünk, főleg, mert nyertem. De véletlenül pont a nyerő szelvényemet téptem ketté, így még egy kicsit ragasztgatnunk is kellett. Élveztem a játékot és a hangulatot, de valószínűleg a közeljövőben nem térek vissza, mert félek, hogy a rabjává válnék” – mondta a sorozat Szentesi doktora.

Marton Robi bár élvezte a kikapcsolódást, mégis inkább a társasjátékoknál marad.

„Nem csak a futamokat élveztem, hanem azt is, hogy itt mi, férfiak, egymás között végre nyugodtan kibeszélhettük magunkat, és még egy korsó sör is belefért. Ennek ellenére én sem hiszem, hogy gyakran jövök majd futamokra, jó nekem odahaza az is, ha a gyermekeimmel kártyázok vagy társasjátékozok” – tette hozzá Marton Robi.


(Fotó: redlemon)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik