Szórakozás

Távkapcsolatban él, de szülne Cseke Katinka

Újra beszélőviszonyban van egymással Cseke Katinka és tunéziai kedvese, Hassine. A TV2 sztárja elárulta, hogy időnként akár hónapokig nem beszélnek egymással.

Cseke Katinka és Hassine kapcsolata sosem volt konfliktusoktól mentes, olyannyira, hogy nem is lehetett tudni, mikor vannak együtt és mikor szakítottak.

„Időnként hónapokig nem szólunk egymáshoz, de aztán valamelyikünk mindig újra megkeresi a másikat, mert nem tudunk egymás nélkül élni. A távolság és a kulturális különbségek miatt is akadnak nézeteltérések. Ő nem tud Magyarországra költözni, én nem akarok Tunéziában élni. De mégis biztos vagyok abban, hogy egyszer együtt fogunk élni, sőt elárulom, szívesen szülnék neki gyereket is. Most éppen másfél hónapja nem vagyunk beszélőviszonyban, de a zsigereimben érzem, hogy hamarosan felhív és közli, hogy nem tud nélkülem élni” – árulta el a life.hu-nak Cseke Katinka A Nagy Duett főpróbájának szünetében.

A Jóban Rosszban Bodolai Böbéjét alakító színésznőnek, úgy tűnik, nagyon jók a megérzései, ugyanis a fenti mondatok után néhány perccel valóban megcsörrent a telefon, és Hassine volt a vonal másik végén.


(Fotó: TV2)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik