Szórakozás

ByeAlex az Eurovízión

A Dal című műsor ma esti döntőjében eldőlt, ki képviselheti hazánkat az idei Eurovíziós Dalfesztiválon, Malmőben.

A döntőbe került nyolc produkció közül elsőként a zsűri juttatta tovább pontozással a négy legjobbat. Így Kállay-Saunders András, Radics Gigi, Vastag Tamás és ByeAlex dalai közül választhatott a közönség.

A beérkezett majd’ negyedmillió nézői szavazat alapján pedig eldőlt, hogy az idei Eurovíziós Dalfesztiválon Kedvesem című dalával ByeAlex képviseli majd Magyarországot.

A verseny idei döntőjére 2013. május tizennyolcadikán kerül sor Svédország harmadik legnépesebb városában, Malmőben.

“Egyáltalán nem akartam nevezni erre a versenyre, zsigerből tiltakoztam ellene, tőlem távol állnak az ilyen tévés vetélkedők. A lemezkiadóm, a CLS Music menedzsmentje azonban beadta a Kedvesem című dalt, ami a kétszáznegyvennégy indulóból bejutott a nyolcas döntőbe, holott egyáltalán nem olyan, amilyenek az eurovíziós számok lenni szoktak” – mondta korábban ByeAlex, azaz Márta Alex.

A zsűri

„Te vagy az, aki mindig mosolyt csalsz az arcomra. Hiszen nekem, mint énekesnőnek a hangi adottságokat kellene figyelembe vennem, nálad viszont egészen más dominál. Az biztos, hogy összehoztad az embereket, és tudom, hogy óriási a rajongótáborod, már az ovisok is rólad beszélnek” – mondta Rúzsa Magdi, a zsűri tagja.

„Ha más nem, hát én kimondom, te vagy az, akinél csak jobb énekesek fordultak meg itt a színpadon” – ezt már Csiszár Jenő jegyezte meg.

Rakonczai Viktor pedig ekképpen értékelt: “Ez a dal az országhatáron belül megállja a helyét, máshol azonban már kevésbé.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik