Szórakozás

Kállay-Saunders András nyerheti A Dalt

Kállay-Saunders András (Kállay-Saunders András)
Kállay-Saunders András (Kállay-Saunders András)

Az amerikai származású megasztáros A Dal elődöntőjét és középdöntőjét egyaránt megnyerte, így ő a műsor legnagyobb esélyese.

A Dal nyolcas fináléjába jutottak közül Kállay-Saunders András az egyetlen énekes, aki elődöntőjét és középdöntőjét egyaránt megnyerte, ezért nagy esélyese lehet A Dalnak, az Eurovíziós Dalfesztivál magyar válogatójának.

(Fotó: TV2)

“Természetesen örülök, hogy a My Baby című dalom elnyerte a zsűri tetszését, ugyanakkor, ha szombaton a nyolcból sikerülne továbbkerülnöm a legjobb négybe, ott már a közönségszavazatok döntenek, az nyer, akinek a legnagyobb a rajongótábora. Talán ebben is bízhatok. Sokan megállítanak az utcán, mondják, hogy készülnek a döntőre, és a különböző internetes fórumokon is azt látom, hogy szeretik a számomat” – mondta Kállay-Saunders András az MTI-nek.

A 28 éves énekes tavaly szerződést kötött egy svéd lemezkiadóval, a Today Is Vintage-dzsel, amelynek székhelye – véletlen egybeesés – Malmőben van, ott, ahol idén májusban az Eurovíziós Dalfesztivált rendezik. “A svéd kiadó sok mindenben segít, nyáron megjelenik az első stúdióalbumom, amely egész Nyugat-Európában kapható lesz. Már itt van velem Budapesten Leslie Tay, a My Baby egyik szerzője, a svéd Grammy-díjat elnyert producer, akivel újra átgondoljuk a színpadi produkciót. Azt szeretnénk, hogy az közelebb álljon a videoklipben szereplő világhoz” – fejtette ki Kállay-Saunders András.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik