Szórakozás

Új életmódmagazinnal jelentkezik Sándor Orsi

Különleges életmódmagazinnal jelentkezik szombaton délelőttönként Sándor Orsi a SportKlubon.

A műsorban Orsi különböző sportokat próbál ki, de megmutatja azt is, hogyan étkezzünk a lehető legegészségesebben, ám mégis ízletesen. A Tonicból a hölgynézők a legújabb szépségápolási praktikákkal is megismerkedhetnek.

(Fotó: TV2)

“Az életmódmagazin igazán testhez álló feladat számomra. Az egyetemen testnevelés-rekreáció szakon végeztem, magam is egészségtudatosan élek. Odafigyelek arra, hogy mit és mennyit eszem, és rendszeresen sportolok. A műsorban rengeteg érdekes mozgásformát mutatok majd meg a nézőknek, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy ők is kedvet kapjanak egy kis sportoláshoz. Belesünk egy kicsit a legnevesebb sportolók életébe is: ők vajon hogyan tartják magukat formában. A Tonic egy kellemes, szombat délelőtti, akár ágyból is nézhető műsor lesz” – árulta el Orsi, aki az első adás kulisszatitkaiba is beavatott.

“Kipróbáltam a TRX-et: itt az ember a saját testsúlyát és néhány speciális kötelet használ. Megdöbbentően nehéz volt. Ennek ellenére mindenkinek nagyon ajánlanám ezt a mozgásformát, mert praktikus és rendkívül összetett. Emellett a nézők Erős András diszkoszvető állapotfelmérését is nyomon követhetik majd szombat délelőtt” – tette hozzá a csinos műsorvezető.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik