Szórakozás

Boxkesztyűben hadakozott Marenec Fruzsi és Sándor Orsi

Sándor Orsi (Sándor Orsi)
Sándor Orsi (Sándor Orsi)

Férfias terepen próbálták ki magukat a SportKlub ízig- vérig hölgy képernyősei. Sándor Orsi és Marenec Fruzsi bokszkesztyűt húzott, de nem egymáson, inkább csak a bokszzsákon próbálgatták jobbegyeneseiket.

A SportKlub hölgyeinek életében nem csupán a képernyőn, de a mindennapokban is központi szerepet játszik a sport. Marenec Fruzsi és Sándor Orsi egy Twins Gym kik-boksz teremben húzott boksz kesztyűt. A lányok ugyan egymást nem, csak a zsákot püfölték, de kipróbálták a TRX-et, sőt Orsi egy hatalmas traktorkeréknek is nekiesett egy kalapáccsal.

A Meztelenül című műsor riportereként számtalan sportágban próbálhatta ki magát Marenec Fruzsi, aki mindig is nagy hangsúlyt fektetett az egészséges életmódra és a rendszeres testmozgásra.

„Számomra nem volt idegen ez a környezet, hiszen másfél évig bokszoltam. De amikor képernyőre kerültem abba kellett hagynom, hiszen nem éppen ez a legbiztonságosabb mozgásforma. Manapság leggyakrabban futni és kardio edzésekre járok. Orsi a fotózás terén volt jártasabb, én pedig a ringben, mindenesetre nagyon jól szórakoztunk.” – idézi fel a közös élményt Fruzsi.

Sándor Orsi modellként mindig törekedett arra, hogy a legtökéletesebbet hozza ki magából.

„Ez a pár óra jó bizonyítéka volt annak, hogy mi nem csak beszélünk a sportról. A bokszot még sosem próbáltam, de a tévében szívesen nézem a meccseket. Fruzsival egy csapatban játszunk, így nem akartunk egymás ellen harcolni, inkább viccesre vettük a figurát. Más sportszereket is kipróbáltunk, az ugrókötéllel például meglepően hasznos, és intenzív kardio edzéseket lehet folytatni, nagyon megtetszett.” – mesélte Orsi.

„Egész életemben fontos szerepet játszott a sport, már kisgyerekként is nagyon izgága voltam. Ez a szeretet végül egészen a testnevelő tanári diplomáig vitt. Imádom a sport minden formáját, a szabadban végezhető aktivitások különösen közel állnak hozzám, de télen persze én is az edzőteremet választom.” – tette hozzá a modellként is tevékenykedő Orsi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik