Szórakozás

Sándor Orsi tíz évet letagadhatna!

Sándor Orsi (Sándor Orsi)
Sándor Orsi (Sándor Orsi)

A külső és belső harmónia híve Sándor Orsi. A SportKlub csinos műsorvezetője hetenteháromszor sportol, emellett vitaminokkal és antioxidánsokkal vigyáz egészségére. Az egykori modell nem csak testére fektet hangsúlyt, lelkét meditációval ápolja. Ennek és a genetikának köszönheti, hogy akár tíz évet is letagadhatna korából.

A SportKlub műsorvezetője mindig is a mozgás szerelmese volt. Eredeti szakmája testnevelő tanár, mostanában pedig a „Meztelenül” című magazinműsorban vezeti be a nézőket a sportesemények kulisszái mögé.

„Heti háromszor edzem, mostanában a strand tenisz az egyik kedvencem, de a kocogást sem hagyom ki. Odafigyelek az étkezésemre, de nem vagyok megszállott, nem számolom a kalóriákat. Egy ideje elkezdtem vitaminokat és antioxidáns táplálék-kiegészítőket szedni. Valahol azt olvastam, hogy ez akár 40%-kal is meghosszabbíthatja az ember élettartamát. Belegondoltam, és nem lenne rossz hosszú ideig élni.” – mesélte nevetve Orsi.

„Az odafigyelésen kívül a genetikának is köszönhetem, hogy jó formában vagyok. Büszkén vállalom, hogy 34 éves vagyok, pedig általában 25-nek néznek. Az anyukámtól örököltem ezt a szerencsés tulajdonságot, ő is pont olyan mint én, csak harminc évvel idősebb” – tette hozzá a SportKlub műsorvezetője.

Az egykori modell a jó megjelenésen kívül a belső harmóniát is nagyon fontosnak tartja.

„Ha tehetem, időt szakítok a meditációra, hogy a belső egyensúlyra is figyeljek. Négy éven keresztül küzdöttem egy komoly ízületi problémával, akkoriban tonnaszám öntötték belém a gyógyszert. Ennek a betegségnek a hatására nyitottam spirituális irányba. Ma már másképp gondolok minden testi bajra, és tudom, hogy a problémának szinte mindig lelki gyökere van. Azóta megbecsülöm, hogy egészséges vagyok, és teszek érte, hogy így is maradjon” – árulta el Sándor Orsi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik