Szórakozás

Most nem tudnak többet tenni Cipőért orvosai

Bódi László Cipő (Bódi László Cipő)
Bódi László Cipő (Bódi László Cipő)

Tegnap este tartottak konzíliumot az orvosok Cipő állapotáról. A zenész menedzsere elmondta, most nincs mit tenni, csak várni.

Továbbra is válságos Bódi László Cipő állapota. A zenész múlt hét pénteken lett rosszul, összeomlott a keringése, leállt a szíve, a mentősöknek kellett újraéleszteniük, azóta kómában van. A hét folyamán gégemetszést hajtottak végre rajta, mesterségesen lélegeztetik és tartják fenn az életfunkcióit. Feltehetőleg napokig-hetekig is eltarthat, hogy felébredjen a kómából.

(Fotó: Story/Best archívum)

Tegnap este orvosi konzílium egyeztetett az énekes állapotáról, amelyet a jelenlegi kezelését ellátó kórház osztályvezető főorvosa, valamint az eddigi kezeléseit, operációit és kisebb műtéteit végző SOTE Szívcentrum főigazgatója, dr. Merkely Béla professzor, tanszékvezető egyetemi tanár tartott.

“Egyelőre az orvosai sem tudnak többet tenni érte. Most nincs más teendőnk, mint várni és bizakodni. A szakemberek szerint akár hosszabb ideig is eltarthat, hogy magához térjen a kómából” – számolt be Abella Miklós, a Republic menedzsere a life.hu-nak, aki nem tudott válaszolni arra a kérdésünkre, hogy az orvosok szerint mikor térhet magához Cipő. “Most napokig biztosan nem változik a helyzet. Ennél többet most nem tudok mondani” – jelentette ki.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik