Szórakozás

Cipő nem akart szívátültetést

Bódi László Cipő (Bódi László Cipő)
Bódi László Cipő (Bódi László Cipő)

Még mindig kómában van a Rebublic frontembere, Bódi László Cipő. A Blikk információi szerint a zenész saját kérésére nem került fel már évekkel ezelőtt a transzplantációs listára: nem akart más szívével élni.

Gépek tartják életben Cipőt, azonban hozzátartozói az utolsó pillanatig nem akarják elengedni a múlt pénteken szívleállás miatt intenzív osztályra került zenészt. Pedig a Republic frontembere nem ragaszkodott ennyire az élethez: saját kérésére még a transzplantációs listára sem került fel, egyszerűen nem akart más szívével élni, holott tisztában volt azzal, hogy adott esetben ez lehet az egyetlen esélye a túlélésre.

Cipőt múlt pénteken 40 perc megfeszített munkájával hozták vissza a halálból. Ha nincs a speciális szívritmus-szabályozója, az akkori traumát sem élte volna túl. Az ICD pacemakere újraindította a leállt szívet, azonban az agy nagyon sokáig nem jutott oxigénhez. Nem tudni, vajon károsodtak-e az agysejtjei, s ha igen, mennyire.

Családja, barátai, rajongói imádkoznak a zenész életéért, a Blikk információi szerint azonban Cipő hozzátartozóit már felkészítették a legrosszabbra is.


(Fotó: RTL Klub)

“Lehet, hogy durva ezt így kimondani, de Cipő sorsa három nő kezében van. Úgy tudom, az orvosok hivatalosan a feleségét is bevonják majd a döntésbe, hogy a legrosszabb forgatókönyv esetén mitévők legyenek. Két gyermekének anyja, Zsuzsa pedig kikéri majd Cipő barátnőjének és testvérének a véleményét, hogy együtt mondják ki a végső szót” – mesélte a család egyik barátja a napilapnak. “Többször is szó esett arról, hogy szívátültetésre lenne szüksége, de ő mindannyiszor határozott volt ebben a kérdésben” – tette hozzá

Ajánlott videó

Olvasói sztorik