Szórakozás

Önbizalomhiány miatt féltékeny Cseke Katinka?

Olaszos temperamentummal éli meg kapcsolatát Cseke Katinka, ám a hatalmas balhék után még édesebb a kibékülés.

Nem először balhézott szerelmével a Story-gálán Cseke Katinka. Mint ahogy azt lapok címoldalon hozták, hónapokkal ezelőtt egy étterem csendjét törte meg a pár veszekedése. A rossznyelvek egy-egy ilyen nyilvános szóváltás után azonnal temetni kezdik a Jóban Rosszban sztárjának kapcsolatát, ám úgy tűnik, a színésznő ezúttal emberére akadt. A férfi pedig igazán ragaszkodik hozzá.

Katinka korábban többször is beszélt súlyproblémáiról, és úgy tűnik, hol így-hol úgy áll hozzá felesleges kilóihoz. Van, hogy azt állítja, nem zavarja túlsúlya, ráadásul többek között alkata miatt kapta meg a TV2 sorozatában Bodolai Böbe szerepét. Máskor azonban arról beszél, még mindig nem tudja feldolgozni, hogy pajzsmirigy-betegsége miatt huszonöt kilót hízott, és lélekben ő még mindig az a hatvanöt kilós nő, aki valaha volt.


Fotó: TV2

Katinka korábban egy tévéműsorban mesélt arról, volt férje sokat bántotta súlyfeleslege miatt, és úgy tűnik, a sebek még most sem gyógyultak be. Talán ez lehet az oka hirtelen kirohanásainak. Annak ellenére is, hogy Hassine többször biztosította arról, neki így tetszik, és csodálatos, sőt tökéletes nőnek látja.

A Jóban Rosszban egyik legnépszerűbb szereplője azt azonban nem tagadja, féltékeny típus, és ha a zöldszemű szörny felüti a fejét, kő-kövön nem marad. Katinka elárulta, nem csak ő, szerelme is gyakran féltékeny. Persze ok nélkül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik