Szórakozás

A Nagy Duett – Dekoltázsa sem tartotta versenyben Détárt

détár enikő (détár enikő)
détár enikő (détár enikő)

Sem Détár Enikő villantása, sem Kovács Lázár vakítóan fehér fogsora nem volt elég a  továbbjutáshoz A Nagy Duettben. A színésznő és a sztárséf a jövő héten már otthonról szurkolhat a nyolc versenyben maradt párosnak.

Détár Enikő és a múlt héten combizom-szakadást szenvedett séf, Kovács Lázár indította A Nagy Duett vasárnap esti adását a SuperTV2-n. A felkonferálás, miszerint Lázár inaszakadtáig küzd, másodszorra már nem volt olyan nagyon vicces és eredeti, Enikő pedig még az első adásnál is többet mutatott magából a Jég dupla whiskyvel előadása alatt.
Az értékeléskor Kasza Tibor arról beszélt, “rámenne” Enci villantására, az előző adásban sok kritikát kapott Balázs Klári imádta a párost, Dobrády Ákos a fránya énekhangot emlegette. Mármint Kovácsét. Kasza 6, Klárika 8, Dobrády 8 pontot adott a produkcióra.


(Fotó: TV2)

Szandi és az ő erényeit cerberusként őrző, mémmé lett Zsidró Tamás folytatta a sort Gedeon bácsival. “Szerintem egy fél országot sikerült sokkolnod, Tamás, gyerekek is nézik a műsort, ne feledd” -értékelte Dobrády az előadást. Klárika kémiát orrontott, Kasza Tibi felvetette, Zsidróval – esetleg – divatba hozhatnák a selypítést. Kasza 9, Klári 7, Ákos 8 pontot adott.

Cseke Katika és Kökény Attila  – elmondásuk szerint – a Jóban Rosszban Bodolai Böbéje nőiességét próbálták előcsalogatni az Egy szoknya, egy nadrág című dallal. (No comment.) “Az első pillanatban azt hittem, Katinka hormonkezelésen esett át, aztán rájöttem, szerepet cseréltek” – fejtegette Klárika. Kasza Tibi a produkciót kelet-német aerobikhoz hasonlította, Dobrády szerint a múlt hetihez képest szellemes előadást láthattunk. Kasza 9, Klárika és Ákos 8 pontra értékelte a dalt.

A múlt vasárnap hétköznapi viseletükért sok kritikát kapott Erdélyi Mónika és Gáspár Laci talpig “gálaruhában” léptek fel a Szarvasvadász betétdalával. Emlékeink szerint Erdélyi évek óta nem állt kamerák elé térd felett érő szoknyában, pláne blézer nélkül. Claudia a páros tánctudását kifogásolta, Dobrády Ákos szintén és hozzátette
“Mónika, vallatni lehetne ezzel a hangszínnel” Klárika imádta a duettet. Ákos 9, Klári és Kasza 8 pontra értékelte az előadást.

Szinetár Dóra és Dopeman látványos vetkőzőshow-t nyomtak Tom Jones dalára. Kasza szerint Dopeman jelest érdemelne vetkőztetésből – “az évek és a rutin” – , Dobrády szerint fantasztikus volt a páros, Klárika az előadás erotikus voltát hangsúlyozta. Szinetár hozzátette, összetették, amijük van (mármint zeneileg). Liptai szerint Dopeman tiszta Bruce Willis. Majdnem. Kasza Tibi 10, Klárika és Ákos 9 pontot adott.

Lakatos Márk és Bangó Margit vitathatatlanul az elmúlt hét közönségkedvenei voltak. Most egy rapnótát, Majka és Curtis Belehalokját értelmezték át. A Kossuth-díjas énekesnőt ilyen szerelésben még biztosan nem láthattuk, wow. Klárika szerint a páros maga a csoda, Kasza tökéletesnek és humorosnak tartotta produkciót, amely mindhárom zsűritagtól 10 pontot kapott.

Gesztesi Károly és Csézy szintén rapet nyomtak, méghozzá egy Geszti-szerzeményt. Liptai poénkodott egy sort exférje felkonferálása közben, tényleg, fura szituáció lehet, de hát nem először látjuk őket közös produkcióban. A Jóban Rosszban sorozatban szerelmespárt is alakítottak már. Klárika szakmai kommentárja szerint bevitte a maci a málnásba Csézyt, Kasza Tibi a nagyvonalúságra asszociált, másodszor hangzott el a “rutin meg az évek”, jaj. Kasza 7, Klári  és Ákos 8 ponttal jutalmazott. Az egykori házastársak levezetésképpen évődtek még egy kicsit a színpadon és hozzátették, csakazértsem dobnak csontot a bulvárnak. Jó.

Szulák Andrea és Papp Gergő olaszos romantikával álltak színpadra. Liptai Papp mimikáján röhögött, Klárika gyors párhuzamot vont Gergő és élete párja, Korda György között, bár, itt elveszítettük a fonalat. Kasza agressziót látott a tévés arcán, Claudia Jean Renót. A zsűri férfitagjai 7, Klári 8 pontot adott a produkcióra. A backstage-ben Szulák bevallotta, a főpróbán még egy fabatkát sem adott volna a produkcióért.

Király Linda és Szabó Győző utolsóként mutatták meg, mit tudnak. A drogos múltjával – már egyre kevesebbet – haknizó színész és a fogyókúráját hónapról hónapra kommunikáló énekesnő tüzes produkciója Tilla szerint dögös volt. Kasza gyerekkora tűzvédelmi oktatásait emlegette a látványelemekre reagálva, Klárika édes kisdiáknak látta Győzőt, ésa lángok őt is felkavarták, Dobrády az energiákat említette pozitívumként. Klári 10, Ákos és Kasza 8 pontra értékelte a dalt.

A rosszindulatú pletykák ellenére a még mindig egy pár Tolvai Renáta és Kállay-Saunders András voltak az este sztárvendégei. Az egykori Megasztár-győztes nevezetes villantása óta jónéhány ruhaméretnyit fogyott. Az esztétikusabb külsőre az énekesnőt a rossznyelvek szerint menedzsmentje kötelezte. A szőke celeb alakját Liptai is méltatta, mondván, ha valaki, ő igazán tudja, ebben aztán sok meló van. Egy percig nem kételkedünk.

Szavazás, eredményhirdetés. Villantás ide vagy oda: Détár Enikő és Kovács Lázár mehetett haza, így fájó szívvel, de ki kell hagynunk, miként nyomnák a – jó előre beígért – Gangnam Style-t.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik