Szórakozás

Dührohamot kapott Liptai Claudia

liptai claudia (liptai claudia, )
liptai claudia (liptai claudia, )

A vasárnapi élő adás előtti percekben, a nézők szeme láttára kapott dührohamot Liptai. Az sem érdekelte, hogy vannak körülötte: teátrális mozdulatokkal csapkodta a levegőt, és kiabált.

Ha munkáról van szó, Liptai Claudia szereti, ha a dolgok úgy működnek, ahogy a nagy könyvben meg van írva – ellenkező esetben viszont kifejezi nemtetszését, és jaj a körülötte ­lévők­nek. Vasárnap este, pár perccel A Nagy Duett műsorkezdése előtt egy ilyen jelenetnek lehettek szemtanúi a stúdióban ülők.

A Bors megtudta: a SuperTV2-n már minden készen állt a rajtra, amikor Tillával felmentek a színpadra lepróbálni a bejövetelt, és kiderült, hogy Claudia nem hallja a vezérlő utasításait, ami ugye elengedhetetlen az élő műsorhoz. A színész-műsorvezető többször jelezte, hogy valami baj lehet a fülesével, a technikusok pedig próbálták orvosolni a hibát, de csak nem lett jobb a dolog – a kezdés viszont vészesen közeledett. Alig volt vissza másfél perc, amikor Claudia nem várt tovább, kirántotta a füléből a kis fehér dugót, és leviharzott a színpadról. A mozdulatai arról árulkodtak, hogy legszívesebben a földhöz vágná a kezében lévő közel másfél millió forintos mikrofont, ám ez végül elmaradt, helyette olyan ­ve­he­men­ciá­val tette helyre az eszközt, hogy az csak úgy puffant.

A rögtönzött minielőadást csend követte, a közönség nem értette a heves reakciót. “Ilyen az élő adás varázsa, olyan dolgokat is látni, amiket a televízió képernyői előtt biztosan nem” – igyekezett viccesre venni a figurát a műsor hivatalos bemelegítője, Bűdi Szilárd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik