Szórakozás

Sosem látott fotók kerültek elő Liptai Claudiáról

Amikor először megláttuk, nem hittünk a szemünknek. Ha nem olyanok állítják, hogy a felvételen Liptai Claudia látható, akik megbízható forrásnak számítanak, talán el sem hittük volna.

Mióta a legnagyobb közösségi portálon hivatalos rajongói oldallal jelentkezett a színésznő, azóta számos különleges fotót tesznek közé róla. Láthattuk már dívaként, parasztasszonyként, a most előkerült színházi fotón azonban úgy el van maszkírozva, hogy még a leghűségesebb rajongói is alig ismertek rá. A képen Kern Andrással a Szent István körút 14. című darabban látható és valóban nem emlékeztet arra a csinos fiatal nőre, aki valójában. Többek szerint a fotón Claudia inkább Pécsi Ildikóra, vagy Hámori Ildikóra emlékeztet. A különleges képet rengetegen lájkolták, volt, aki azt mondta, Claudia így néz majd ki körülbelül 30 év múlva.

De nem csupán ezzel az egy régi fotóval kedveskedett a színésznő a követőinek. Egy gyermekkori felvételt is megosztott, amelyen cuki táncosnőnek van öltözve. A fotó alá csupán annyit írt: „A Bolsoj Balett nem tudja, mit veszített! :-))))))))”

Természetesen a gyerekkori felvételnek is nagy sikere volt, ami nem is csoda, hiszen valóban igazi kuriózumnak számít. Egyébként megfigyelhető, hogy a szép színésznő vonásai az évek során szinte semmit nem változtak, kislányként is ugyanolyan elragadó mosolya volt, mint most.

Claudia rajongói oldalához egyébként egyre többen csatlakoznak, követői száma lassan az 1500-at is eléri.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik