Szórakozás

Liptai és Ördög Nóra mellbedobással tarolt – Íme

liptai claudia (liptai claudia, )
liptai claudia (liptai claudia, )

Olvasóink döntöttek arról, melyik sztárnak vannak a legszebb dekoltázsa. A legtöbben Ördög Nórára és Liptai Claudia kebleire szavaztak.

A napokban arra kértük olvasóinkat, döntsenek arról, kinek van a legszebb dekoltázsa a magyar sztárok közül. A téma kisebb vitát kavart, főként a természetes és a megműtött témakörben.

Sokan vélekednek úgy, nem a méret a lényeg, sokkal fontosabb, hogy a keblek természetes formájúak legyenek, ne pedig „felpumpáltak”. Ennek fényében sok szavazat érkezett Ördög Nórára, aki még soha nem feküdt plasztikai sebész lése alá. Szintén ezen okból Kiszel Tünde dekoltázsát is megdicsérték, bár voltak, akik kételkednek a naptárdíva azon állításában, hogy keblei természetesek.

Bár az általunk bemutatott fotók között nem szerepelt Liptai Claudia, de rá is sokan szavaztak, így végül ő és Ördög Nóra dekoltázsa végzett az első helyen.

A második legtöbb szavazatot Voksán Virág kapta, akinek bájai ugyan nem természetesek, de sokakat ez egyáltalán nem zavar. Egyesek szerint Virág nagyon szexi, nagy keblei pedig még kívánatosabbá teszik.

Harmadik helyen Mádai Vivien végzett, aki a közelmúltban nagyobbítatta meg a melleit. Az, hogy most sokan megdicsérték, vélhetően megfelelő visszaigazolás lehet számára, jól döntött, amikor plasztikai sebészhez fordult.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik