Szórakozás

Rákóczi Ferit földhöz vágta a kábítószer

Először ismerte be a rádiós, hogy kipróbálta a kábítószereket. A műsorvezető számára az első alkalom egyben az utolsó is lett, mert a marihuána teljesen kiütötte.

Rákóczi Feri, a 40 milliós játszma házigazdája a Frizbi felvételén árulta el: ő maga is drogozott. A tudatmódosító szer azonban olyan rossz hatással volt a szervezetére, hogy soha többé nem kapott kedvet a kábulathoz.

“A baráti társaságomban volt egy-két fiú, akik gyakran sodortak maguknak füves cigarettát. Fiatalok voltunk, vidékiek, és állandóan noszogattak, hogy tartsak velük. Addig, amíg belementem. Megtekerték, körbeálltunk, ahogy kell, és mindent úgy csináltam, ahogy mondták. Beszívtam, bent tartottam, de rögtön éreztem, hogy ez nem jó. Nettó tíz másodperc múlva én, a 190 centi magas, egymázsás testemmel úgy dőltem hátra, mint egy darab fa. Még jó, hogy álltak mögöttem, mert biztos szétnyílt volna a fejem. Ezután feküdtem egy szolid órácskát magatehetetlenül. Ez az én kábszeres történetem” – magyarázta a Borsnak a műsorvezető.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik