Szórakozás

Medveczky feketelistán van az RTL-nél

A művésznőt nem hívták a hamarosan újrainduló Szombat esti láz című műsorba.

Arról eddig is tudtunk, hogy Medveczky Ilona és az RTL Klub viszonya nem túl rózsás. A világhírű táncművész pont a Hír24-nek mesélt néhány hete arról, hogy az előző Szombat esti láz széria ideje alatt Ördög Nóra a saját házában beszélt vele tiszteletlenül, durván. A viták ellenére azonban megvolt rá az esély, hogy Medveczkyt újra beültetik a zsűribe. A művésznő azonban azt mondja: nem hívták a hamarosan újrainduló műsorba.

“Én az RTL-nél feketelistán vagyok. Itt szó nem volt arról, hogy egyáltalán bekerüljek. De nemcsak én, hanem senki” – mondta a művésznő, aki hozzátette: méltó feladatra vágyik, de az adott helyzettől függ, hogy egyáltalán arra is igent mondana-e.

(Fotó: TV2)

Medveczky Ilona azonban addig sem unatkozik. Mint mondja, napjai viráglocsolással, kertészkedéssel és kutyái ellátásával telnek, táncra pedig gondolni sem akar.

“Nem vagyok függő, nem tör ki belőlem a táncművész. Nem foglalkozom vele. Ha méltó meghívást kapnék, akkor figyelnék csak oda, ilyet pedig nagyítóval sem találni” – mesélte az Új Ász újságírójának Ilona.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik