Szórakozás

Medveczkyt kivágta az RTL Klub

Nem tartott igényt Medveczky Ilona egykori, Szombat esti láz beli produkciójára az RTL Klub. A műsor ismétléséből kivágták a táncművész merész ötpercét.

Februárban indítja el az RTL Klub a Szombat esti láz következő szériáját. Ezt megelőzően a csatorna kistestvére, az RTL II az előző adások ismétlésébe kezdett. Az egykori zsűritag, Medveczky Ilona döbbenten fedezte fel, hogy az akkoriban szenzációként felkonferált produkciója “eltűnt” a műsorból.

(Fotó: TV2)

A táncművész a Blikknek öntötte ki a szívét: “Sok rossz emlék kavarog bennem, azt pedig végképp nem értem, hogy a különleges produk­ciómat miért vágták ki a műsor ismétlésekor. A barátaim is értetlenül állnak a történtek előtt, engem kérdezgetnek, hogy mi történhetett.  Mindenre pontosan emlékszem, a fejetlenségre, és arra, hogy mennyire méltatlanul bántak velem a műsor készítői. A legjobban az fájt, amikor Ördög Nóra úgy konferálta fel a produkciómat, hogy utoljára lépek fel élő műsorban. Ezt ne ő és a műsor készítői döntsék már el, kérem szépen” – panaszolta a jóideje magányosan élő Ilona.

Medveczky és a csatorna viszonya nem most, már jónéhány éve elmérgesedett. Ilona beperelte az RTL Klubot, miután az kitette a műsorból. A bíróság a táncosnő javára döntött, aki szerint most produkciója kivágásával állnak bosszút rajta.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik