Szórakozás

Nem bocsát meg Ördög Nórának Medveczky

A díva a Hír24-nek mondta el, nem tudta elviselni, hogy egy huszonéves dirigáljon neki.

Medveczky Ilonának a mai napig borsódzik a háta, ha a Szombat esti lázra vagy a produkció műsorvezetőjére, Ördög Nórára gondol. A díva rossz emlékeit a műsor ismétlése elevenítette fel, amelyből nemes egyszerűséggel kivágták produkcióját.

“Annak idején finoman szólva sem volt felhőtlen a viszonyom az RTL Klubbal és a műsor készítőivel. 68 évesen rábeszéltek, hogy táncoljak és énekeljek a műsorban, majd az utolsó pillanatban az akaratom ellenére rám erőltették, hogy ez legyen az utolsó fellépésem. Könyörgöm, hadd döntsem már el én, hogy mikor lépek fel utoljára. De már az előkészületek alatt is szörnyen bántak velem” – mondta a Hír24-nek a felháborodott Medveczky Ilona.

(Fotó: TV2)

“Magamnak kellett kitalálnom a teljes koreográfiát, zenét, öltözéket, de a szerkesztőknek semmi sem felelt meg. Leginkább Ördög Nóra akart belémkötni, egy alkalommal még a házamba is eljött, hogy kioktasson, hogyan adjam elő a produkciómat. Elmondta, mit kellene tennem, és azt mondta, ha nem vállalom, mehetek isten hírével, majd egy mozdulattal áthúzott egy egész lapot, amin a szerepléseim dátumai voltak. Köpni-nyelni nem tudtam, a barátaim kísérték ki a házból. Miért akarja nekem megmondani egy huszonéves, hogy mit csináljak? Ha valaki nem mászik fel a ranglétrán, hanem csak az ölébe hullik valami, akkor nem ismer sem istent, sem embert. Úgy tűnik, hogy a hatalom és a pénz megbolondítja az embert…” – tette hozzá.

Ilona egyébként később be is perelte az RTL-t, ugyanis szerinte többször is sérült az együttműködésük. Mások mellett állítólag utolsó három gázsiját sem kapta meg tőlük, ráadásul a felvételek alatt sem bántak vele tisztességesen.

“Amióta összevesztem velük, nem kaptam sehol méltó felkérést, pedig úgy érzem, hogy még lenne erőm megmutatni magam” – sóhajtott Medveczky.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik