Szórakozás

66 évesen fogadott örökbe Tibi bácsi

A Három kívánság egykori műsorvezetője ma ünnepli 66. születésnapját, ez alkalomból pedig különös döntésre szánta el magát.

Dévényi Tibi bácsi már hónapok óta szervezkedett, hogy minden a legnagyobb rendben menjen a vasárnap délutáni állatkerti szülinapozásán, az előkészületekben pedig segítségére volt barátnője, Bea és nagyobbik fia, Dani is.

(Fotó: Koczka Máté)

„Szerettem volna, hogy végre legyen egy rendhagyó születésnapi ünnepségem, ahol egy kicsit Tibi bácsi kívánságműsorára emlékezünk. 66 éves lettem, a 66-os busszal jöttem ide, és ezt a 6 évvel ezelőtt, velem egy napon született baglyot fogadtam ma örökbe. És persze ez az egész egy kicsit a jótékonykodásról is szól, ugyanis azzal, hogy örökbe fogadtam ezt a madarat, 66 ezer forinttal támogatom az ellátását” – mondta a Hír24-nek Dévényi Tibor.

A manapság lemezlovasként tevékenykedő tévés az eseményre stílszerűen hat barátját is meghívta. Az Állatkert bejárata előtt Fenyő Miklós, B. Tóth László, Havas Henrik, Hajós András, Harsányi Levente és Kárász Róbert is felköszöntötték Tibi bácsit.

„Nekem az a legnagyobb ajándék, hogy ebben a hóesésben eljöttek a barátaim. Az idősebbek közül azokat hívtam meg, akikkel sokat vagyok együtt, a fiatalok közül pedig azoknak a műsorvezetőknek szóltam, akiknek szerintem jó humoruk van. Nagyon nagy örömmel és szeretettel fogok mindig erre a napra gondolni” – tette hozzá az ünnepelt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik