Szórakozás

Legyen igényesen szórakoztató a rendezvényünk[x]

Manapság nehéz követni a trendeket, még a szórakozás terén is. Hódítanak az egyre extrémebb, egyre különlegesebb helyszínek, programok.

Fogyasztói társadalmunk, felgyorsult életünk, a sok elektronikai újdonság, mind-mind emelik az ingerküszöbünket, aminek következtében gyorsan változnak az igényeink, és folyamatosan izgalmasabb, újabb dolgokra vágyunk.

Ennek következtében a szórakozási igényeink is megváltoztak. Ma már nem elég egy izgalmas koktél vagy egy finom vacsora ahhoz, hogy ügyfeleinket vagy barátainkat vendégül lássuk, hanem fontos, hogy valami különleges is legyen a rendezvényünkben.

Nagy veszély azonban, ha nem találjuk meg az egyensúlyt az elegancia és a különlegesség között, és éppen a helyszín vagy a program sikerül annyira trendire, hogy a komolyabb partnereinket elveszíthetjük általa.

Bár a tavalyi év slágerei kétség kívül a különleges rendezvényhelyszínek voltak, figyeljünk arra, hogy ez a különlegesség ne menjen a parti rovására. Egy fiatalos, baráti rendezvényhez valóban tökéletes lehet egy biciklire épített és a levegőben lógó kocsma, de azért az üzleti partnereinket próbáljuk meg olyan helyre invitálni, ahol különleges helyszínen, igényesen szórakozhatnak.

A Duna lenyűgöző panorámáját nyújtó Európa Hajó olyan rendezvényhelyszín ahol tökéletesen kielégítik az igényeinket. Már maga a mozgó konferenciahajó is kuriózumnak számít, pedig ez még csak a jéghegy csúcsa.

A Duna királynőjének becézett hajón ugyanis érdekes programokkal, komolyzenei estekkel, koncertekkel, vagy akár még színházi előadásokkal is kedveskednek az idelátogató vendégeknek. Nem utolsó sorban pedig egy igazán trendi, úszó konyhaművészetnek is tanúi lehetnek a hajóra látogatók. Az olimpiai bajnoki címmel is kitüntetett Tanács Attila ételszobrász biztosítja a magyar és nemzetközi ételek ízkavalkádját, amivel ízlelőbimbóinkat kényeztethetjük.

Igényes szórakozáshoz tehát megvan a tökéletes helyszín, akár céges rendezvényről, akár baráti vacsoráról, születésnapról, vagy csak egy laza estéről legyen szó!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik