Szórakozás

Kirabolták Németh Kristófot

A térfigyelő kamera rögzítette, ahogy két férfi feltöri a Játékszín igazgatójának kocsiját.

Németh Kristóf autóját fényes nappal törték fel a belvárosban, amíg a színész próbált. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a rablási akciót teljes egészében rögzítette egy kamera, Kristóf kocsija ugyanis a Fővárosi Önkormányzat előtt parkolt.

“Éppen végeztem a próbával, indultam volna a Játékszínbe, amikor észrevettem, mi történt. A rablók valahogy felfeszítették az anyósülés oldali ablakot, és sikerült nekik lehúz­niuk. Benyúltak, és mindent elvittek, amit onnan el lehetett érni. A kiérkező rendőrökkel visszanéztük a felvételt, amelyen látszik, hogy két fiatal férfi nagyjából két perc alatt viszi véghez az egész rablást. Az egyiken kapucni is volt” – mondta a Blikknek a Barátok közt egykori Kertész Gézája, akinek több tízezer forint értékű navigációs rendszerét is magukkal vitték a tol­vajok.

Amellett, hogy a rablók megrongálták az autót, több értéket is elvittek. “Leginkább műszaki dolgokat loptak el, navigációs rendszert, zseblámpát, értékes napszemüveget. És az összes Barátok köztös autogramkártyámat. Az ember azt hiszi, elég, ha elzárja a kesztyűtartóba, mert ha egy betörő arra megy, és nem lát semmit a kocsiban, akkor talán továbbáll, de ami ma velem történt, bizonyítja, hogy sajnos ez nem így van” – tette hozzá Kristóf, aki ismeretlen tettes ellen feljelentést tett a rendőrségen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik