Szórakozás

Mádai Vivi feladta a fogyókúrát

A tanulásra kell koncentrálnia, ezért félbehagyta a megkezdett diétáját Mádai Vivien. A csinos műsorvezető azonban nagyon elszánt, diplomával a kezében újra nekifut a fogyózásnak.

Mádai Vivien kilói folyamatos témát szolgáltatnak, a Reflektor magazin háziasszonya ugyanis igazi átváltozóművész. Amikor képernyőre került, a teltebb hölgyek táborát erősítette, aztán balerinavékonyságúra fogyott, most pedig ismét nőiesebb formákat öltött.

“A testtömegváltáshoz ­ki­egyen­sú­lyozott hangulatra és kiszámítható élettempóra van szükség, ami nekem most nincs. Épp a vizsgaidőszak közepén vagyok, nappal dolgozom, éjszaka tanulok, ez most különösen megterhelő időszak. Még két vizsgám van hátra, az egész lakásom jegyzetekből és salátára lapozott könyvekből áll. Ha mindegyiken átrágtam magam, utána végre a kezemben lesz a diplomám” – nyilatkozta a Borsnak a csinos szőkeség.

Vivien azt mondja, hogy amint befejezi az iskolát, azonnal kipróbál egy új módszert.

“Már most tudom, hogy utána milyen módon kezdek neki a tökéletes alak formálásának, egy elektromos zsírbontó rendszerrel szabadulok meg a nem kívánt helyeken felgyülemlett zsírpárnáktól” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik