Szórakozás

Kockahasat és türelmet akarnak a magyar celebek

madai-vivien(430x286)(1).jpg (mádai vivien)
madai-vivien(430x286)(1).jpg (mádai vivien)

Utánajártunk, hogy mire vágynak sztárjaink. Mádai Vivien, Szily Nóra, Schmuck Andor és Puskás Peti is elárulták újévi kívánságukat.

“Alapvetően türelmetlen típus vagyok, leginkább ezen szeretnék változtatni az újévben. Megfogadtam, hogy ezentúl okoskodással és értelmetlen vitákkal egyik családtagom és barátom sem tud majd kihozni a sodromból, így sokkal békésebb lesz az életem” – árulta el Mádai Vivien.

Schmuck Andor az elmúlt néhány hónapban többek között mentora, Schobert Norbi betegsége miatt felhagyott az edzésekkel, de jövőre megújult erővel akar újra belevágni az önizzasztásba.

“Néhány napja meglátogattam Norbit a kórházban, és abban állapodtunk meg, hogy mindketten azt kívánjuk, hogy jövőre ismét együtt mozoghassunk. Főleg, hogy az ünnepek alatt kicsit elengedtem magam, és emiatt most két lyukkal is odébb kell gombolnom az övemet” – mondta Schmuck Andor.

Puskás Peti is izmos felsőtestet szeretne, ezért pedig hajlandó keményen megdolgozni. “Láttam, hogy Brasch Bencének mennyire szépen sikerült kigyúrnia magát, és az ő sikerén felbuzdulva most én szeretnék belevágni a kemény edzésbe. Régi nagy álmom már a kockás has, és mivel márciustól a Macskákban is játszom, már tényleg itt az ideje” – árulta el Puskás Peti.

„Én nem hiszek az újévi fogadalmakban, ugyanis azokat az ember általában kevesebb, mint egy hétig tudja csak tartani, és ha erre rájön, akkor máris kudarccal kezdődik az éve. Ehelyett az év utolsó napján egy cédulára leírom a rövid, közép és hosszú távú terveimet. Persze nem kell semmi nagy dologra gondolni, nincsenek elérhetetlen és túlzó kívánságaim” – mondta Szily Nóra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik