Szórakozás

Dopeman nőverésre tanítja Cristofelt

A rapper szerint a valóvilágos rossz helyen ütötte meg Veronikát, mert nyomot hagyott maga után. Azt tanácsolja, hogy legközelebb ne pofozkodjon, hanem egyszerűen vágja bordán vitapartnerét.

Dopeman a minap elképesztő interjút készített a volt barátnője, VV Veronika megveréséért bíróságon védekező Cristofellel. A rapper az ügyről kérdezte a valóvilágost, majd praktikus tanácsokkal is ellátta arra az esetre, ha legközelebb hasonló szituációba keveredne.

“Most nagyon jól áll a bírósági ügyem. A média mindent felfúj, az újság által írt dolgok hetven százaléka kamu, harminc meg igazság. Azt, hogy megütöttem és pofont kapott, felfújták arra, hogy hülyére vertem és meg akartam ölni. Veronika a pofonért jelentett fel…” – vázolta fel helyzetét a kubai csődör.

“Nagy tanulság, hogy a nőket nem lehet felpofozni. Ha legközelebb nőket akarsz verni, akkor a testüket üsd. Csöcs alatt, bordán, mert akkor összeroskad és elhallgat . Így végig tudod mondani amit akarsz…” – oktatja Cristofelt Dopeman. Bár reméljük, nem gondolja komolyan.

Cristofel a videóban elmondja, hogy miért fizetett volna neki Hajdú Péter tízmilliót, hogy miért csinál magából bohócot nyilvánosan, és részletezi a Veronikával való szexuális kapcsolatát is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik