Szórakozás

Hírbe hozták Szinetárt Dopemannel

Szinetár Dóra és Dopeman (Szinetár Dóra, Dopeman)
Szinetár Dóra és Dopeman (Szinetár Dóra, Dopeman)

Egyre jobban összekovácsolódik A Nagy Duett próbái alatt Szinetár Dóra és partnere, Dopeman. A rapper állítja, jó barátok lettek, de semmi egyéb.

Dopeman és Szinetár Dóra hetente több alkalommal is találkoznak. Gőzerővel próbálnak, hogy A Nagy Duettben a lehető legjobb formájukat hozzák, az együtt töltött idő alatt pedig egész jól összekovácsolódtak.

“Nagyon jól megvagyunk egymással, élvezzük a közös munkát. Mivel a saját produkciónk zenei szerkesztéséért is én felelek, a szüleim lakásában lévő saját stúdiómban mutattam meg neki a terveket. Nagyon tetszett neki minden, és bízom abban, hogy a közönség is értékelni fogja majd a sok erőfeszítést” – mondta a Hír24-nek Dopeman, aki annyira kedveli a színésznőt, hogy még a szüleinek is bemutatta.

(Fotó: TV2)

Sokan többet is beleképzelnek Szinetár Dóra és Dopeman sűrű közös próbáiba, azonban állítólag bármennyire is szimpatizálnak egymással, semmi több nincs közöttük.

“A látszatbeli különbségek ellenére eddig minden rendben volt közöttünk, nagyon jól kijövünk egymással. Már az elején hosszasan beszélgettünk a terveinkről, azóta pedig annyira egy hullámhosszon vagyunk, hogy órákig tudunk pletykálni. Legtöbbször nem is a munkáról van szó, helyette viccelődünk és kibeszéljük az élet nagy dolgait. Dórát egy borzasztó jó stílusú lánynak tartom, és nem kétség, hogy egy igazi természetes szépség. Ennek ellenére azonban, hiába pletykálják, a munkakapcsolaton kívül semmi sincs közöttünk” – tette hozzá Pityinger László, aki nemrég kiénekelte magát a Heti hetesből.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik