Szórakozás

Hullarészegen karambolozott a valóvilágos

vv leonidasz (vv leonidasz)
vv leonidasz (vv leonidasz)

Béci teregette ki a szennyest: Leonidasz és bátyja két éve Leányfalunál részegen ütköztek egy másik autóssal.

Eldurvult a viszony VV Béci és egykori villabeli vetélytársa, VV Leonidasz között. A fenyegetőzésig fajuló vita hátterében pedig egy igen komoly ügy, egy részegen okozott karambol eltussolása áll, amelyben Béci húga, Gigi segített a görög exvillalakónak.

„Minden akkor kezdődött, amikor Gigi és Leo már nem volt bent a villában, én még igen. Leonidaszék Leányfalura mentek a bátyjával, egy kis bográcsozásra. Hullarészegre itták magukat. Aztán kocsiba ültek, és még ott, a közelben karamboloztak. Óriási balhé lehetett volna belőle, meg akarták úszni a következményeket, úgyhogy hívták a húgomat, szinte sírva, hogy jöjjön, segítsen nekik. A vétlen fél ugyanis rendőrt akart hívni. A húgom ezért összeszedte az összes spórolt pénzét, háromszázezer forintot, és segített” – mondta a Blikknek Béci, aki szerint testvére két hétre adta kölcsön az összeget a fiúknak, azonban azóta sem látott belőle egy fillért sem.

„Nem akartuk napvilágra hozni a dolgot, mert nem azok a fajták vagyunk, de most már elég. Nem elég ugyanis, hogy a húgomat belerángatták ebbe a zűrös történetbe, de még a spórolt pénzét is kölcsönkérték, de eszük ágában sincs megadni. Gigit a jó szándék vezérelte, ők pedig hitegették. Persze én csak akkor tudtam beszállni a történetbe, amikor kijöttem a villából. Kiderült, az egész nem érdekli Leonidászékat. Nem vették fel a telefont, nem reagáltak semmire” – tette hozzá dühösen Béci, aki hamarosan apa lesz.

Leonidász ezzel szemben állítja, ő nem tartozik, ez csak a bátyja és Gigi ügye.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik