Szórakozás

Hajdú neje irányította Szabó Zsófi pasiügyeit

szabó zsófi (szabó zsófi)
szabó zsófi (szabó zsófi)

Sarka Kata gyakran foglalkozott célirányosan azzal, hogy végre segítsen Zsófinak férfit fogni.

A Jóban Rossz­ban Betty Tanakisa a nyilvánosság előtt jó ideje szingli nőként éli az életét, méghozzá saját bevallása szerint teljes boldogságban töltve mindennapjait. A Story-gálán Szabó Zsófi a Blikknek elismerte, volt idő, amikor segítséget kapott barátaitól szerelmi ügyekben, de ennek már vége.

“Kata megfogadta, hogy többet nem keres nekem pasit. Nekem most nincs is szükségem társra, momentán én vagyok a Hajdú család harmadik gyermeke” – nevetett a színésznő.

A lap kérdésére Sarka Kata sem tagadta, hogy korábban gyakorta foglalkozott célirányosan azzal, hogy végre segítsen Zsófinak férfit fogni. Ugyanakkor azt is elismerte, hogy ezek a próbálkozások nem voltak igazán sikeresek.

“Igazából mindig csak felhívtam Zsófi figyelmét arra, hogy akad az ismerőseim között egy-két olyan szingli pasi, aki biztosan tetszene neki. Egyikükkel-másikukkal randizott is, de meg kell valljam, egyetlenegyszer sem sült el jól az eset, sosem ajánlottam megfelelőt. Úgyhogy néhány hónappal ezelőtt megígértem, hogy soha többet nem próbálom összehozni senkivel, és ehhez folyamatosan tartom magamat azóta is” – magyarázta Hajdú Péter neje.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik