Szórakozás

Súlyos milliókért fogy Szabó Zsófi

szabó zsófi (szabó zsófi)
szabó zsófi (szabó zsófi)

A korábban kerekded színésznő egy reklámkampány résztvevőjeként kezd újabb fogyókúrába - tudta meg a Bors.

Nemrégiben Facebook-oldalán tette közzé Szabó Zsófi, néhány hete van arra, hogy további tíz kilótól megszabaduljon. Rajongói féltik a már most is nagyon csinos színésznőt, a Bors azonban kiderítette, mi van az elhatározás hátterében.

A Jóban Rosszban színésznője egy ételszállító és egy fitnesz-wellness rendezvény közös akciójához adta az arcát, amelyben azt ígérik, hogy a jelentkezőket megszabadítják a fölös kilóktól. Lapinformációk szerint egy-egy ilyen kampányért  milliós összeget fizet a megrendelő.

“Rengeteg rajongóm érdeklődött, hogy mit eszem, hogyan diétázzanak, ez adta az ötletet, hogy saját programot dolgozzak ki. Egy ételszállító cég és egy egészségcentrum stábjával közösen találtuk ki, a részletekről még nem beszélhetek, de annyit elárulok, hogy több ez, mint egy diétás étrend. Nem pénzért kezdtem fogyókúrába, áprilisban lesz pontosan egy éve, hogy egészséges életmódot követek. A rajongóim folyamatosan tanácsokat kérnek tőlem, mit hogyan csináljanak, mi az, ami számomra bevált. Azért vállaltam el a felkérést, hogy minél szélesebb körben meg tudjam osztani a tapasztalataimat és segítsek – mondta Zsófi, aki arról nem beszélt, hogy mennyit kapott a kampányért, mondván, az üzleti titok.

(Fotó: TV2)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik