Szórakozás

Perverz állat zaklatja Csobot Adélt

Beteg, perverz ember élvezkedik az X-Faktor 2012-es szériájának harmadik helyezettjének fotóira - írja a Blikk.

A nagykárolyi lány rendszerint rövid ruhákban, kihívó sminkben jelenik meg, a róla készült fotók is ehhez mérten igézők. A szépség azonban az ő esetében is nagy árat követel. Feltűnt körülötte ugyanis egy ijesztően elvetemült rajongó. A nyilvánvalóan álnéven regisztrált felhasználó Adél hivatalos, a kereskedelmi csatorna által létrehozott közösségi oldalán írogat gusztustalan bejegyzéseket a lány képeihez.

(Fotó: RTL Klub)

“Áll a ku…m Adél. Ku…i a szádba? Ki…m még egyszer. Hehhehhhe én imádom Adélt, és mindig rá ve…m Ah ah ah. Ve…m Uhh. Kive…m mégegyszer. Ha. Haaa. De jó volt” – sorjáznak a bejegyzések az énekesnő képei mellett.

A Blikk úgy tudja, Adél menedzsmentje lépett is az ügyben, letiltották a férfit, ugyanakkor nem olyan nehéz új felhasználóként regisztrálni. Ráadásul, aki akar, könnyedén közel kerülhet az énekesnőhöz, hiszen éppen mostanában lesz nagyszabású önálló estje, amire bárki vehet jegyet, akár a perverz ember is. A napilap megkereste Adélt is. Helyette a menedzsere üzent annyit, ehhez a kellemetlen, primitív megnyilvánuláshoz nincs mit hozzáfűzniük.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik