Szórakozás

Csobot Adél cáfol: “Nem volt köztünk semmi Curtisszel”

Csobot Adél és Curtis (Csobot Adél, Curtis)
Csobot Adél és Curtis (Csobot Adél, Curtis)

A több férfival is hírbe hozott x-faktoros ingerülten tagadott az RTL Klub Fókuszában.

A tegnapi nap egyik vezető híre Csobot Adél férfiügyeivel foglalkozott. Istenes Bencéről és a lány volt barátjáról eddig is mindenkinek volt tudomása, az egyik napilap azonban azt is tudni vélte, hogy Adél a tehetségkutató egyik extra fellépőjével, Curtisszel is összeszűrte a levet.

“Csak ámulva nézek és csodálkozom, hogy mi ez az egész! Azt merik megírni, hogy én egyszerre több fiúval együtt lettem volna. Ez számomra felháborító! Én ezt már túlzásnak tartom, hiszen ez nem igaz.” – mondta a Fókuszban az X-Faktor naivája.

(Fotó: Hír24)

A lány azt is kikérte magának, hogy egy állítólagos barátnőjére, egy bizonyos V. Katalinra hivatkozva írta meg a napilap mindezt.

“Fogalmam sincs, hogy ki az a V. Katalin és fogalmam sincs, hogy miről beszél akkor, amikor azokat a mondatokat mondja, hogy évek óta ismer engem, de augusztusban lettünk nagyon jóban, mert tényleg nem ismerem őt” – tette hozzá.

Ha mindez valóban megtörtént volna, Adél szerint mindenki sokkal hamarabb tudomást szerezett volna erről, hiszen feltűnt volna a többieknek is, ha Curtis látogatóba ment volna hozzá a Corvin sétányra.

Adél nem tartja kizártnak, hogy jogi útra tereli a dolgot.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik