Szórakozás

Felszúrták Schobert Norbi tüdejét

Orvosai állítják: Schobert Norbi meggyógyult. A fitneszguru ennek örömére hosszú posztban idézi fel betegségének stádiumait. Megosztjuk.

Betegségének szinte minden részletét megosztotta a nagyvilággal – az ugyanerről könyvet is író – Schobert Norbi, most pedig csodálatos gyógyulásáról számolt be Facebook-oldalán. A “húsfaló baktériumtól legázolt” fitneszguru bizonyította kivételességét, állítja, olyat élt túlt, amit az elmúlt évtizedben senki. Legalábbis abban a kórházban, ahol ő feküdt.

“Ma volt két hónapja, hogy az életemért küzdöttem, az életemért küzdöttek. Ma voltam kivizsgáláson és kezemben a papír, hogy meggyógyultam. Vége. Nincs gyógyszer, nincs kórházba rohangálás. (…) Hétvégén Debrecenben felmehetek a színpadra, persze nem végig. Amikor a gyerekkori billentyű rendellenességet egy mondhatni rutinműtéttel korrigálták, nem hittem, hogy 40 nap múlva egy szövődmény fertőzés miatt szembenézek a halállal és az egész további évet kórházban töltöm. Olyan állapottal és műtéttel birkózok, amit a kórház elmúlt 10 évében senki nem élt túl. Isten, az orvosok és saját erős szervezetem tartja majd azt a pókhálót, amin az életem függött. Az intenzíven fekve, csövekkel a szívemben, a tüdőm felszúrása után megkérdeztem Rékát remegő hangon: ‘Szerinted leszek én még valaha színpadon?’ Azt mondta, hogy leszel kicsim. Amikor négyszer is leállt a légzésem (…) csak a szeretet tartott itt. Nem akartam a fájdalmat a három kicsi gyerekemnek, beteg Édesanyámnak és szerető Feleségemnek, pedig elmenni könnyebb lett volna…” – írja Norbi, aki egykori betegtársát is gyászolja.

(Fotó: Facebook)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik