Szórakozás

Hajdú Péter állítja: nem parkolt tilosban

hajdu-peter(430x286)(3).jpg (hajdú péter, )
hajdu-peter(430x286)(3).jpg (hajdú péter, )

A Blikk információi szerint szabálytalanul parkolt Hajdú tegnap a Margit-hídnál. A műsorvezető Facebookján reagált a hírre.

“Hajdú Péter egy ABT tuningolt luxus-Audival állt meg délután a Pozsonyi út elejénél, a Margit híd felhajtójánál. Leparkolt, majd bement a szemközti épületbe. A parkolással a KRESZ-t jócskán megsértette. Kezdve azzal, hogy a forgalmat is akadályozta, hiszen túl közel állt a zebrához, veszélyeztetve mind a gyalogosokat, mind a bicikliúton közlekedőket” – nyilatkozta a Blikknek a tévést lefülelő és lefotózó olvasó.

Nem ez az első eset, hogy a műsorvezetőt lencsevégre kapják miközben tilosban parkol. Korábban több esetben is előfordult, hogy mozgássérülteknek fenntartott helyen állt meg luxusterepjárójával. Tegnap kocsiját az út szélén hagyta, akadályozva ezzel az autós- és gyalogosforgalmat is.

“Valóban ott voltam, nem tagadom. Egy pillanatra kellett beszaladnom valahova, és nem volt szabad parkoló, ahol letehettem volna a kocsit. Tovább már nem tudtam menni, mert az út felvitt volna a Margit-hídra” – mondta a Blikknek Hajdú Péter, majd Facebookján is reagált az újságcikkre:
“Tegnap kora délután, pár percre megálltam a Jászai Mari térnél. Egy autó pont előttem állt ki egy helyről. A parkolást, sem tábla, sem útburkolati jel nem tiltotta. A zebrától is kellő távolságra voltam, azt hiszem. Mivel egy másik autó helyére álltam, eszembe sem jutott, hogy rossz helyen parkolhatok. (…)  A korábbi tilos parkolásaim miatt, különösen figyelek arra, hogy hol állok meg. Most is figyeltem, ennek ellenére, lehet, hogy nem eléggé. De hangsúlyozom, sem tábla, sem útborkolati jel nem tiltotta a megállást” – írta.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik