Szórakozás

Ördög Nóra és Sebestyén Balázs a legkedveltebb

A 14. Story Ötcsillag Díjátadó Gálán idén is összegyűlt a hazai művész- és sztárvilág színe java.

Ördög Nóra 2009 után idén ismét a legkedveltebb műsorvezetőnő lett, míg az X-Faktor 3. éve folyamatosan elhozza az immár rangosnak számító Az Év Televíziós Produkciója-díjat.

A Story Ötcsillag Díjakat 1999 óta ítélik oda a hazai sztárvilág legnépszerűbb képviselőinek a magazin olvasóinak szavazatai alapján, hat kategóriában. Idén több tízezer szavazat érkezett, amelyben az év zenei és televíziós produkciójáról, valamint az év műsorvezetőjének, műsorvezetőnőjének és színészének személyéről döntött a nagyérdemű. A Díj komoly elismerésnek számít a sztárvilág körében, hiszen általa a legfontosabb kritikus, a hazai közönség mond véleményt a hírességek teljesítményéről.

„Talán ki lehet jelenteni, hogy ez az a díj, amely a leginkább megmutatja a közönség ízlését. A Story közel egymilliós olvasótáborának ugyanis körülbelül a 10-15 százaléka szavaz évről évre a kedvenceire. Túlságosan nagy meglepetések ritkán adódnak, hiszen ezt a közönségízlést mindenekelőtt a kereskedelmi csatornák befolyásolják, és a díjak tipikusan egybecsengenek a nagy nézettséget elérő műsorok műsorvezetőivel, sztárjaival” – nyilatkozott Ómolnár Miklós, a Story magazin főszerkesztője.

Az olvasók szavazatai alapján 2012 legnépszerűbb produkciói és személyiségei Ómolnár Miklós főszerkesztőtől vették át a Story Ötcsillag Díját, s egyúttal egy saját csillagot is kaptak az égbolton, amit hivatalosan ők nevezhetnek el.

A Story Ötcsillag Díj kategóriáinak legjobbjai a következők:
Az Év Műsorvezetőnője – Ördög Nóra, az RTL Klub műsorvezetőnője, Az Év Műsorvezetője – Sebestyén Balázs, a Class FM és az RTL Klub műsorvezetője.

Az Év Színésze – Száraz Dénes színész-sorozatszínész, jelenleg a Jóban Rosszban című sorozat Tamás atyájának szerepében látható.

Az Év Zenei Produkciója – Majka, Curtis, BLR közös Belehalok című száma több mint 18 millió internetes videó lejátszással az egyik legnépszerűbb hazai sláge.

Az Év Televíziós Produkciója – X-Faktor 2012, az RTL Klub énekes tehetségkutatójának harmadik évada.

Az év leg-legje díjat a Class FM Morning Show című műsora vihette haza.

A tavalyi évhez hasonlóan a Huszti Péter, Presser Gábor, Szinetár Miklós és Vitray Tamás alkotta kuratórium idén is döntött az Érték-díjasokról, és három művész, valamint egy riporter 2012-es munkásságát díjazta szakmai elismeréssel.

Érték-díjasok 2012-ben:
Bata Éva színésznő, Vígszínház. 2009-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetem színész szakán. A diploma megszerzése után a Vígszínház tagja lett, 2012-ben a színház társulatának titkos szavazása alapján Ruttkai-emlékgyűrűvel jutalmazták kiemelkedő művészi teljesítményét. Legnagyobb szerepei: Glória (A lovakat lelövik, ugye?), Vanda (Vénusz nercben), Júlia (Rómeó és Júlia).

Rancsó Dezső színész, Magyar Színház. 1991-ben végzett a Pozsonyi Színház- és Filmművészeti Főiskolán. Tagja volt a Veszprémi Petőfi Színház, a kecskeméti Katona József Színház, a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház és a Nemzeti Színház társulatának. 2004-ben és 2010-ben Főnix díjjal, 2005-ben Szendrő József-díjjal tüntették ki. Fontosabb szerepei: Rómeó, Dankó Pista, Hamlet és az Őrnagy a Tótékban.

Méhes Gábor sportriporter. 1995-ben kezdte karrierjét sportriporterként Szegeden, 1997-ben közvetítette első élő mérkőzését a Magyar Televízióban. Négy olimpiáról és több európai- és világbajnokságról tudósított.

Balázs Elemér dobos. Több mint másfél évtizede meghatározó alakja a magyar jazzéletnek, 1995 óta zenekarvezetőként is működik. Játszott a No-Spa zenekarban, oszlopos tagja a Trio Midnightnak, és állandó dobosa a Creative Art Ensemble-nek. 2000-ben alapította a Fonogram díjas Balázs Elemér Groupot, mely Magyarország egyik legnépszerűbb jazz zenekara.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik