Szórakozás

Csupa kebel a celebparti

Varga Iza köldökig dekoltálva, Kiszel minden eddiginél "push up-oltabb" keblekkel, Sarka Kata pedig a legmerészebb villantással örvendeztette meg a partizókat a Story Gálán. Percről percre.

22.00: Eljött az idő, eltűntek a gátlások… Vagy mégsem? Medveczky művésznő tányérokkal, Bajor Imre a Story újságírójával táncol. Már csak a kemény mag mulat, a visszafogottabbak hazaindulnak. Jó éjszakát!


Tányérokkal is megy a tánc


A Heti hetes szereplője a pokolba kívánhatja fotósunkat

21.37: Ha már a Voice nem kapott díjat, Király Viktor megmutatja. Egoizmus vagy csatornahűség? Tudja a fene.


Viktor? Viktory? Voice?

21.30: Az örök fogyókúrázók, Erdélyi Mónika és Cseke Katinka visszafogottabb öltözékben jöttek. A Jóban Rosszban szereplője tényleg leadott pár kilót.


Lassan kifogy Bodolai Böbe szerepéből

21.00: Tánc, tánc és tánc! A talpalávalót idén is a Smile húzza, Gönczi Gábor nem hiába indított pálinkával, pörög mint a villanyóra.  Együtt mulatnak celebek és médiamunkások. Kattog a vaku és az agy. Készülnek fejben a címlapsztorik.


“rákenroll”

20.35: Nem volt könnyű, de végre lencsevégre kaptuk Medveczky Ilonát. Voila!


Idén is sikerült maradandót  “alkotnia”

20.20: Nem tévedtünk, Hajdú Péter oldalbordája tényleg villantott. Dúskeblű Szabó Zsófinak pedig innen üzenjük, ne fogyjon tovább!


Belefeledkezve…

20.00: Szabó Zsófi is megérkezett, barátnője – a szintén mélyen dekoltált villantásesélyes – Sarka Kata és Mr. Frizbi azonban még Rippelékkel pózolnak.


Idén a piros gálaruha a nyerő

19.50: Kiszel Tünde jóllakottan bágyadt mosollyal az arcán integet a kamerába. Bővül a méltán híres fotóalbum.


A naptárdíva mellei valószínűtlenül óriásinak tűnnek

19.40: Főszerephez jutott a kaja-pia. Úgyis mindenki ezt várta. Helyszíni képeinkig Ferreri örökbecsű moziját ajánljuk.


A nagy zabálás
(Forrás: youtube)

19.20: A tavaly hatalmasat zakózó Medveczky Ilona idén kalocsai mintásban tette tiszteletét, Szabó Zsófi pedig még otthonról villantott talpig sminket. Valamiért nem sietős odaérnie, talán mert már nem celebeskedik.


Alig lehet ráismerni az önmagát fotózó Zsófira

18.50: Íme, a díjazottak! A kötelező körök letudva, kezdődhet a buli. Szulák Andrea lábfájásra panaszkodik: lehet, látjuk még mezítláb ropni.


Az idei legeslegkedvesebbek

Sejteni lehetett, hogy a várandós, a televíziózástól jó időre visszavonuló Nóri nem megy haza üres kézzel.


Ördög Nóra megasszonyosodott

18.32: Az értékdíjakat idén Méhes Gábor (sportkommentátor), Rancsó Dezső (színész), Bata Éva (színésznő) és  Balázs Elemér (zeneszerző) vehették át. A közönségdíjasok közül pedig Az év műsorvezetője: Sebestyén Balázs, Az év műsorvezetőnője – pocakját jól leplező –  Ördög Nóra, Az év tévés produkciója: az – immár triplázó –  X-Faktor, Az év zenei produkciója: Majka feat. BLR & CurtisBelehalok című nagysikerűje lett. A magunk részéről sajnáljuk kicsit a Voice-ot.

A Leg-leg-leg-kategória győztese, a Morning Show, Az év színésze pedig – a Tamás atya szellemének megtestesítőjeSzáraz Dénes. Balázs a mostani duplázással négyszer kapott már Story-díjat, meg is jegyezte, hogy most aztán még nagyképűbb lett. Azt is bedobta, hogy szurkol a Bumeráng visszatérésnek, ugyanis erős konkurencia nélkül a rádiós élet sem élet. Könnyezünk.


18.15: Az értékdíjakat Szinetár Miklós és Vitray Tamás adják át, utóbbinak kis gondja akadt, “felcsúszott az állvány”. Megoldották. Mint megtudtuk, Presser Gábor is a díjátadók között lett volna, de az LGT próbája miatt kihagyta.

18.10: Végre! Megkezdődött a díjátadó: főszerepben Szulák Andrea, mint műsorvezető és Ómolnár Miklós, a Story és Best főszerkesztője. A hagyomány szerint minden kitüntetett csillagot kap, amit el is nevezhet.  Gönczi Gábor pálinkával melegít.

17.50: A Morning Show stábja, Rákóczi és Vadon egy órás csúszással jött. Sebestyén Balázs azonban még sehol.

17.30: Ismét meghökkentő öltözékben, plátói szerelmével, a fele annyi idős Martinnal, talpig narancssárgában érkezett Kiszel Királylány Tünde. Rózsa György, Gesztesi Károly és Vitray Tamás is becsekkolt. Lola – ki tudja miért – otthon hagyta Brasch Bencét, helyette ismeretlen középkorú férfival érkezett, Fekete Dávid pedig hivatalosan is megcsillantja új csaját a Megasztár 6-ból idejekorán kihullott Réti Dórát. Lelkesen pózolnak a fotósoknak. Bent Nyáry Károly zongorázik.


Egymáshoz öltöztek

(Fotó: Vanik Zoltán)

17.20: Varga Izabella és Karda Bea is csak húsz percet késett. A szakadó eső még senkinek sem tette tönkre a frizuráját. Limuzinhegyek.


A Barátok közt Nórája megmutatta…

17.10: Dévényi Tibi bácsi idegesen kotorászik a zsebében, nem találja a regisztrációját és itt toporog már az RTL-es Mádai Vivien is.


A becsekkolás elkezdődött
(Fotó: Hír24)

16.50: A hírességek közül elsőként Majka és Dundika fut be, velük van Curtis is, közlik, sietnek, ugyanis még két fellépésük lesz ma este. Mármint Majkának. Ők biztosan nem lesznek a hajnalig mulatozók között, legalábbis nem itt. Facebook-oldalukat csekkolva, Schoberték idén sem a Story Gálán szórakoznak. Az akadály nem a fitneszguru sokat emlegetett húsfaló baktériuma és még csak nem is a hirtelen megtérése: a legnagyobb közösségi oldalukon írták, a debreceni fttarénán állnak színpadra. Szabó Zsófi azonban most sem hagyja ki a celebeseményt, írja. Marjai Judit pedig hosszasan értekezik Facebookján, vajon miért nem kapott idén sem meghívót a magyar “Oszkárra”. Hajdú és Sarka azonban most kapott, úgy hírlik, el is jönnek. Pontosan érkezett minden idők legnépszerűbb papja, a Jóban Rosszban Tamás atyája, Száraz Dénes is.


Örülnek a kamerának

16.40: Egyelőre még csak sajtó képviselői gyülekeznek a hotel bejárata előtt. A ki-bejárkáló szállóvendégek nem igazán értik, mi történik ideiglenes otthonukban, de szemmel láthatóan élvezik a felhajtást

Hónapok óta a magyar celebek Oszkárjának is becézett Story Gála miatt ég lázban az összes hazai híresség és bulvárújságíró. A várakozásnak azonban vége, a vörösszőnyeget ugyanis már legördítették, a fotósok beizzították a vakukat, a pincérek eltörölgették a pezsgős poharakat, Ómolnár Miklós várja a vendégeit, indulhat a buli…


Ómolnár Miklós főszerkesztő és a Hír24 tudósítója, Koczka Máté

Amíg nincs túl sok izgalom, idézzük fel az elmúlt évek emlékezetes pillanatait. Megvan még, amikor Cseke Katinka a Story Gálán összeverekedett párjával? Vagy amikor Medveczky Ilona padlóra került? Vagy amikor Szabó Zsófi mellet villantott? És emlékszik azokra, akik a legcikibben öltöztek fel?

A Hír24 újságírója és fotósa a Story Ötcsillagos Díjátadó Gála helyszínéül szolgáló Corinthia Hotelből jelentkezik. Percről perce.


Az elmúlt év legcelebebb celebjei…

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik