Szórakozás

Ma tér vissza Tamás atya

Száraz Dénes (Száraz Dénes)
Száraz Dénes (Száraz Dénes)

A Jóban Rosszban szereplői napról napra mindig tartogatnak valami meglepetést a rajongóknak. Ezúttal nem Csillagkúton, hanem Sümegen okoznak egy kis felfordulást Bodolaiék.

A történet szerint Gyöngyi érzéketlen édesapja találja ki, hogy lánya középkori menyegzőjét a sümegi vár lábánál tartsák, egybekötve Emil legújabb könyvének bemutatójával. Ráadásul a karbantartóként dolgozó írónak még egy lovagi tornán is győzedelmeskednie kell, ha el akarja venni feleségül szerelmét.

„Már maga a forgatás is olyan volt, mintha kezdetét vette volna a csapatépítő. Nagyon jól éreztük magunkat, csodás idő volt, viccelődtünk is azzal, hogy a stúdiót Sümegre kellene telepítenünk. A korhű ruhákat a lányokkal nagyon élveztük, hiszen sokkal nőiesebbek, mint egy-egy mai darab” – árulta el a Gyöngyit megformáló Madár Vera.

A helyszínváltozásnak Bálizs Anett is nagyon örült. “Jóleső volt, hogy a sorozaton belül  a rutinos öltözéktől elszakadva kicsit egy másik szerepbe bújhattunk. Olyan kosztümöket viselhettünk, amik inkább a színházi közegben megszokottak. A forgatási szünetekben a feszített tempó ellenére is sok időnk jutott a beszélgetésre, ami még inkább összekovácsolta a társaságot” – mesélte a Jóban Rosszban Fanni főnővére.

Tóth Rolandnak negyvenedik születésnapja épp a forgatások idejére esett. “A legnagyobb élmény az volt, hogy a sümegi forgatással egybeesett a szülinapom. Így különösen fárasztó volt a munka, hiszen a forgatásokat ünnepléssel folytattuk a vár lábánál a wellness szállodában” – árulta el Tóth Roland.

„Sümegen testközelből tapasztalhattuk, hogy mennyi erőfeszítést igényelnek a  személyzettől ezek a lovagi játékok, mennyit készülnek rá, és a próbatételek mekkora kihívást jelenthettek régen” – tette hozzá a sorozat Bodolai Bandija.

Fordulatokat azonban nem csak a lovagi küzdelem tartogat a nézők számára. Egy régi ismerős is feltűnik a képernyőn: Tamás atya.


Sümegi lovagjátékok és Tamás atya visszatérése –ma a TV2-n!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik