Szórakozás

Levegőnek nézi apját Adele

Mark Evans és Adele apa-lánya kapcsolata nem mondható a legrózsásabbnak. Az édesapa az énekesnő hároméves korában hagyta el a családot, és egészen 2011-ig nem is hallatott magáról.

Mark összetört szívéről vall, hogy mennyire szereti a lányát, de most már teljesen hiába. Adele nem kíváncsi az apjára. Egyszer már készen állt újrakezdeni az apja és a közte lévő kapcsolatot, ami végül nem állt másból, minthogy Mark fél éven keresztül pénzt szeretett volna kicsikarni híres lányából. Ez 2011-ben történt, amit Adele joggal megelégelt. Az énekesnőt sem hatotta meg, hogy az újságban apja vallomását olvasta, amelyben azt ecseteli, hogy mennyire szereti lányát.
Két év elteltével a helyzet azonban annyi változott, hogy Adele-nek van egy egyéves stabil kapcsolata és egy három hónapos kisfia. Mark tehát nem csak lánya, hanem unokája miatt is könyöröghet, hogy Adele kegyeibe visszakerüljön.

(Fotó: NorthFoto)

Mark most így nyilatkozott: „Engem nem érdekel az ő hírneve, csak a lányomat akarom visszakapni és megfelelő nagyapa akarok lenni.” Megható, szép szavak, de Adele valószínűleg nem most találkozott először ezekkel. Annyi biztos, egyelőre még nem méltatta válaszra apja, hozzá intézett drámai sorait.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik