Szórakozás

Hatalmas balhék a Voice háza táján: berágtak az egykori versenyzők

Amíg a Voice kezdő szereplői szó nélkül vették tudomásul, ha távozniuk kellett a tehetségkutatóból, addig a nagy színpadi tapasztalattal rendelkező énekesek most kígyót-békát kiabálnak a mesterekre és a produkcióra. Jogos-e vagy sem, nem tudjuk, de annyi biztos, sem Mohamed Fatimának, sem Veres Mónikának, de még Czerovszky Heninek sem lenne ekkora a szája, ha versenyben maradt volna.

Ma este eldől, Pál Dénes, Weisz Viktor, Gájer Bálint és Nádor Dávid közül ki lesz a Voice győztese, azaz Magyarország hangja. Mindeközben több kiesett versenyző ad hangot sértettségének, a Caramel által kiejtett Fatima például bánja, hogy egyáltalán betette a lábát a tehetségkutatóba. Először a szintén nem túl boldog Czerovszky Heni Facebook-oldalán tette közzé véleményét, majd a life.hu újságírójának árulta el: bár nem haragszik Caramelre,  nem keresi a mester társaságát. Mondván: „Nem voltunk mi sosem nagy barátok. Most sem tartjuk a kapcsolatot.”

Botrány övezte távozását – Caramel az első élő show-ból küldte haza
(Fotó: tv2.hu)

Veres Mónika az origónak panaszkodott. Ő Malek Andrea kritikáját nem tudja beemelni, és Caremel sem került a szíve közepébe. „Volt egy olyan érdekes mondata a párbajon, hogy tőlem csak egy színpadi játékot látott, Fehér Adrit sokkal természetesebbnek látta. Konkrétan leszínésznőzött, ami nem esett jól, és nem is gondoltam úgy, hogy igaza lenne. Az élő adások alatt többször hallottam tőle olyan kritikát, amivel nem tudtam mit kezdeni, de volt, amit adás után megbeszéltünk. Az olyan típusú véleményeket nem szerettem Carameltől, hogy ‘hozzám nem jutott el, nem érint meg’ és hasonlók, mert ezekben nincsen semmi építő jelleg, csak vélemények, amikből nem lehet tanulni” – nyilatkozta.

Az elmúlt adásig nagy esélyesnek tartották
(Fotó: tv2.hu)

Akárhogy is, a Voice botránykirálynője címet mindenképpen Czerovszky Heni nyerte el, aki, miután „kipöckölte Écskát”, nem tudott megküzdeni a népharaggal és Somló Tamás kritikájával sem, miszerint maradjon a vokálozásnál.

Nagyképűsége miatt kellett távoznia
(Fotó: tv2.hu)

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik