Szórakozás

7500 forintért árulja a testét VV Annamari

A tavaly szeptemberben lebuktatott valóvilágos tovább árulja a testét: most egy münsteri bordélyházban dolgozik.

VV Annamari tavaly Klau­dia néven hirdette magát a világhálón tízezer forintért. Aki alaposabban szemügyre vette a pőre fotókat, az egyből rájöhetett, hogy a ValóVilágban megismert lány van a képeken. Amikor Annamari szembesült azzal, hogy egyik napról a másikra lebuktatott örömlány lett, külföldre menekült. Akkor a Hír24-nek azt nyilatkozta, hogy bébiszitterként dolgozik egy magyar családnál.

(Fotó: Prizma TV)

Azóta azonban kiderült, hogy mégsem váltott túl nagyot: állítólag egy münsteri bordélyházban keresett menedéket. „Kellemes környezetben segítek neked átlendülni a stresszes mindennapokon. A csodálatos testem csak rád vár” – áll a Blikk által megtalált hirdetésben, ahol bár a lány arcát kitakarták, különleges medáljáról jól felismerhető, hiszen az a nyaklánc van rajta, amit a villában és a magyar oldalak fotóin is viselt.

A napilap felhívta a megadott számot, és a tarifáról is érdeklődött: 25 euró (7500 forint) és 100 euró (30 ezer) között mozog az ár, attól függően, hogy húsz, harminc vagy hatvan percet szeretne egy kuncsaft a lánnyal tölteni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik