Szórakozás

Rá sem ismerni a prostitúcióval vádolt VV-sre

vv annamari (vv annamária, )
vv annamari (vv annamária, )

A prostitúcióval hírbe hozott Annamari külföldre költözése óta most először nyilatkozik. A lány a Hír24-nek őszintén mesélt jelenlegi életéről.

Egy hónappal ezelőtt vádolták meg VV Annamáriát azzal, hogy pénzért árulja a testét, de ő ezt cáfolta. Annamari a botrány után úgy nyilatkozott, hogy egy nap alatt dőlt össze addigi élete, majd azt olvashattuk, hogy a lány külföldre költözött. Azóta azonban semmit sem lehetett tudni róla, egyetlen helyen sem szólalt meg a botrányról. A csendet most megtörte, a Hír24-nek őszintén mesélt a történtekről.

“Miután megjelent az a gusztustalan összevágott videó, tudtam, hogy otthon már nem lesz nyugtom. Úgy döntöttem, hogy elutazom, amíg nem lesz vége a pernek, amit rágalmazóim ellen kezdeményeztem. Ha minden lezárul, hazamegyek, de megváltoztatom a külsőmet és a nevemet. VV Annamária nem lesz többé! Már vagy fél éve akarok süllyesztőbe kerülni, de nem ment, akármennyire is akartam. Ha meglesz az új életem, mindent felégetek magam mögött és még csak fényképezőt sem akarok majd látni. Csak a családom fogja tudni az új nevem” – mondta Annamari.

Az egykori valóvilágost most csak az érdekli, hogy felépítse a jövőjét és nyugodt életet élhessen. Annamária valahol külföldön vállalt tisztességes munkát addig, amíg lenyugszanak a kedélyek.

“Bébicsőszként dolgozom, két kisfiúra és egy kislányra vigyázok egy családnál. Magyarul beszélek a gyerekekkel, ugyanis a szüleik azt szeretnék, hogy két nyelvet tanuljanak meg párhuzamosan. Azt bizonyos okok miatt nem árulhatom el, hogy pontosan hol vagyok, de annyit igen, hogy Európában élek” – árulta el a Hír24-nek VV Annamária.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik