Szórakozás

Így fiatalítják magukat a sztárok

futópad (edzés, )
futópad (edzés, )

Az ország legvonzóbb asszonyai, Medveczky Ilona, Ungár Anikó, Nyertes Zsuzsa és Szulák Andrea végre elárulták, hogyan őrzik meg vonzerejüket és mit tesznek érte a mindennapokban.

Az anti-aging, testmegújítás, vonzó és feszes alak és fiatalság megőrzés jegyében szervezett rendezvényt egy budai szépségközpont. Az „Állítsd meg az időt” elnevezésű rendezvényen az ország korábban megválasztott 12 legvonzóbb asszonyai közül Szulák Andrea, Medveczky Ilona, Ungár Anikó és Nyertes Zsuzsa egyaránt részt vett.

Medveczky Ilona gyönyörű ruhában és igazi dívához illően saját aktív életmódját, a sportot valamint kutyái gondozását említette meg, mint olyan feladatot, amivel folyamatosan karban tartja magát. Nyertes Zsuzsa, aki 19 éves lányát is elhozta a rendezvényre, színházi szerepeit, valamint lánya születését és az Ő felnevelését tartja tökéletes kinézete receptjének. Ungár Anikó pedig a különböző testkezelésekben hisz maximálisan.

Szulák Andrea is rendszeresen sportol és hisz az olyan modern és speciális testmegújító kezelésekben, mint az elektromos izomstimuláció. Természetesen mindemellett a gyereknevelés öröme is kihat szépségére és kisugárzására.

Ma már igenis léteznek olyan kezelések – legyen szó karcsúsodásról, bőrfeszesítésről, a test és arc teljes visszafiatalításáról és az olyan makacsul ragaszkodó túlsúlyról – amelyeknek a használatával nem csak a hölgyek, de az urak is sokkal tudatosabban tudnak odafigyelni megjelenésükre és az egészségük megőrzésére.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik