Szórakozás

Rengeteget kereshet Oláh Gergő

oláh gergő és felesége (oláh gergő és felesége,)
oláh gergő és felesége (oláh gergő és felesége,)

Úgy kapkodnak az X-Faktor győztese után, mint eddig egyik elődjéért sem. Gergőnek már most napi két-három fellépése van.

Amíg több zenészlegenda otthon várja, hogy megcsörrenjen a telefonja, Oláh Gergő menedzsmentje alig győzi a karancslapujtői fiú koncertjeinek leszervezését. Az X-Faktor győztesének naptára már hetekre előre betelt, minden percét kemény munkával tölti. Tévéfelvételekről próbákra, próbákról stúdióba, stúdióból pedig fellépésekre jár.


Gergő internetes bejegyzéseinek tanulsága szerint van, hogy hétköznapokon napi két-három fellépése van, hétvégente pedig reggeltől estig koncertről koncertre utazik. A fiú egyedül karácsonykor tart egy szusszanatnyi szünetet, azután azonban tovább dübörög a gépezet. Az X-Faktor győztese nagyon örül a hirtelen jött sikernek, hiszen egy énekes akkor boldog, ha színpadon állhat.

Ráadásul a szervezők nem ingyen kérik mindezt Gergőtől, így a sok koncert miatt hamarabb juthat pénzhez mint gondolta volna. Az RTL Klubtól havi egy millió forintot kap, és még a legóvatosabb becslések szerint is minimum további százezrekhez juthat a koncertek tiszteletdíjából.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik