Szórakozás

Kórházban L.L. Junior várandós kedvese

Kórházba vitte várandós barátnőjét tegnap este L.L. Junior. A lánynak erős fájdalmai voltak, már a szülésre is felkészültek.

A tervek szerint január 27-én érkezik a trónörökös L.L. Juniorékhoz, így nem csoda, hogy a tervezett dátum előtt néhány nappal már nagy izgalomban van a pár. A zenész ígéretéhez híven születendő gyermeke minden mozzanatáról részletesen beszámol a neten, így tett tegnap este is, amikor kedvesét hirtelen kórházba kellett szállítani. A mindenperces kismamának hirtelen erős fájdalmai lettek, ezért mindenki arra gondolt, hogy hamarosan megindul a szülés.

Apás szülést terveznek (Fotó: TV2)

“Volt egy kis para, rohantunk a kórházba, mert nagy fájdalmai voltak a kedvesemnek! Ha mégis szülne, akkor reményeink szerint apás szülés lesz. Drukkoljatok!” – posztolta a kórházi folyosón ujjait tördelve L.L. Junior, aki már az apás szüléshez használatos zöld orvosi köpennyel is megismerkedett.

Aztán végül kiderült, hogy nincs semmi baj, és a köpenyre sem lesz szükség még egy darabig.

“Hazaérkeztünk! Egyenlőre még várat magára a szülés, de köszi a sok drukkot és a szép szavakat! Ahogy lesz valami, tudatom veletek” – tette közzé három órával később a zenész.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik