Szórakozás

Nyomoz a rendőrség L.L. Junior édesapjának halála miatt

Idén tavasszal hunyt el L.L. Junior 60 éves édesapja. A zenész és családja úgy érezték, valami nagyon nem stimmel a családfő tragédiája körül, ezért igazságügyi boncolást kértek.

Mint ahogyan arról már korábban beszámoltunk az ismert zenész édesapja hirtelen lett rosszul. Tüneteiből arra lehetett következtetni, hogy nagy a baj, így a családtagok azonnal kórházba vitték. Az egészségügyi intézményben megvizsgálták és megnyugtatták a családot, nincs komolyabb veszélyben a családfő. Azt mondták, hogy a vérzés a gyomorfekélyből származott, de nem kell aggódni, mert az megszűnt. Ennek ellenére átszállították egy másik kórházba, ám mire oda megérkeztek, azt közölték a családdal, hiába küzdöttek a családfő életéért, meghalt. Junior úgy tudja, hogy édesapja elvérzett.

A család az első percektől kezdve arra gyanakodott, hogy valami hiba történhetett, ezért is kérték az igazságügyi boncolást. A rendőrség ezután indított vizsgálatot az ügyben.

„Ezen a héten kell bemennem a rendőrségre, ekkor hallgatnak meg engem és a testvéremet is. Továbbra is azt gondoljuk, hogy felgyorsították édesapám halálát. Azt szeretnénk, ha kiderülne az igazság, nem a kártérítés miatt harcolunk” – szögezte le Junior, akinek családja még a mai napig nem tudta feldolgozni a tragédiát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik